Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Smokin Parade


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 10
Status: Publishing
Published: Aug 26, 2015 to ?
Genres: Drama, Shounen, Supernatural
Authors: Kondou, Kazuma (Story & Art), Kataoka, Jinsei (Story & Art)
Serialization: Shounen Ace


In primul rand, acest lucru nu este nimic la fel ca Deadman Wonderland. Este complet diferit in afara de stilul de arta. Daca ati citit un rezumat, este vorba despre un baiat care se alatura unei organizatii impotriva unei oraganizatii numite "Spiders."

Povestea incepe cu o explicatie a evenimentelor stranii care implica cazuri de crime, in cazul in care victimele s-au mutilat si un cap ciudat, ca si cum ai vedea pe Chuck E animatronic. Apoi povestea trece la personajul principal, un tanar cu parul, rosu, in timp ce sare de pe pervazul unui pasaj suprateran, ca sa aterizeze pe parbrizul unui vehicul. Ignorand orice traume fizice, caracterul continua sa se confrunte cu soferul vehiculului (care a oprit ca urmare a unui baiat care cade pe duba lui). Atitudinea personajului principal si antrenarea, sant facute imediat cunoscute in aceste primele cateva pagini ca argumentul sau principal impotriva conducatorului auto si un ofiter care a oprit pentru a ajuta, este ca el se supune normelor familiei sale. Confruntarea se termina atunci cand o ambulanta trece cu viteza...


Scena a trece de la cabinetul unui medic, in cazul in care un medic revizuie cazul unei tinere fete dupa o interventie chirurgicala. Fata asta este sora mai mica a protagonistului, Kakujo Mirai, care sa nascut fara picioare / le-a pierdut intr-un fel de accident la o varsta foarte frageda. Din cauza minunilor medicale ale Ame no Tori, ea a primit doar o pereche de brand nou de picioare. Odata eliberat din spital, ea se intoarce acasa pentru a se pregati cu nerabdare pentru 15-lea petrecere de ziua fratelui ei. Cu prietenii ei alaturi, ea se pregateste pana la sosirea... (o masura de precautie, prietenii lui Mirai vor fi macelariti).

Acesta este punctul in care manga ia o intorsatura serioasa si intunecata.Intriga este, in principiu: "Hai sa mergem in jurul valorii de a face misiuni pentru distrugerea oraganizatiei "Spider"" cu comedie neagra si toate sansele de a adauga scene gore si fetele sexy, dezlantuite pentru a face cititorul incomod. La naiba, primul capitol este de fapt un soc 101.

Personajele sant nerealiste si bizare. Foarte putine backstory informative. Protagonistul este o manusa-doi-pantofi si aparent slab, dar se va transforma intr-o zi. Nu trebuie sa citesti mai multe capitole ca sti acest lucru.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri