Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Raqiya: The New Book of Revelation


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 50
Status: Finished
Published: Nov 6, 2008 to Oct 21, 2010
Genres: Action, Mystery, Drama, Fantasy, Supernatural, Seinen
Authors: Boichi (Art), Yajima, Masao (Story)
Serialization: Morning

Raqika (Rakiya) este o manga supranaturala, bazata pe teme religioase si apocaliptice gnostice, si doresc sa va avertizez ca Raqyia este plina de tragedii. Manga se bazeaza pe doctrine obscure ale gnosticismului - deci revelatiile si apocalipsa care se arata nu sant cele din biblia crestina cunoscuta, ci din scripturile gnostice. Deci, natura lui Dumnezeu si a demonilor este destul de diferita de cea generala acceptata in viziunea crestina.
Povestea se refera la Luna Hazuki, o fata care a fost aparent aleasa pentru a distruge Pamantul. Nu exista o mare aventura pentru a salva lumea, nu exista demoni sau ingerii care lupta de partea ei. Actiunea se petrece pe Pamantul nostru normal unde majoritatea oamenilor sant normali... sau mai bine spus un cult infiorator care se roaga la zeii si violeaza fecioare.
Asa ca povestea incepe destul de intunecata, dar devine din ce in ce mai intunecata si obscura. Mai ales in ultimele cateva capitole, puteți sa va asezati in fata ecranului cu uimire sau sa va scuturati capul intrebandu-va ce naiba se intampla.

Primul capitol incepe in desertul Nevada, unde un sofer pierde controlul camionului si omoara o familie... dar exista un singur supravietuitor, Luna Hazuki, care face un pact cu un demon misterios pentru a-si recastiga fericirea. Sapte ani mai tarziu, ea traieste inca cu familia care urma sa fie moarta.OK ! Revizuire o sa para destul de vaga, dar pur si simplu impartirea ei in parti nu ar fi capabila sa surprindă unicitatea manga-ului

Oricum, cel mai important este ca manga-ka Boichi (Sun-Ken Rock) in care prezinta o alta lucrare diferita fata de celalalte. Această manga "Raqiya: The New Book of Revelation" este mult mai complexa, dar, fara indoiala nu are o audienta atat de mare ca celalalte - din moment ce se vinde sexul. Nu ma intelege gresit, citesc si ma bucur de Sun-Ken Rock ca o manga de gangster, dar are si o multime de lucruri cu care ma confrunt. Ceea ce o sa va placa in Raqiya - este, desigur, arta - personajele din acest aspect sant foarte asemanatoare cu Ken si Yumin, iar fundalul este la fel de minunat, detaliat si bine desenat.
Cu toate acestea, in loc de gangsteri si tarfe, avem demoni si o zeita. Exista, de asemenea, violenta, moarte si de nuditate. Este, de asemenea, o manga pentru publicul matur. Povestea are un complot puternic si se indreapta intr-o directie fara deseuri si umpluturi.

Este tipul de manga care va cere sa renuntati doar la ipoteze si preconceptii si sa cititi complotul asa cum se intampla.

Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri