Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Marginal Operation


Information
Type: Manga
Volumes: 4 ?
Chapters: 22
Status: Publishing
Published: May 25, 2012 to ?
Genres: Action, Military, Seinen
Authors: Shibamura, Yuri (Story), Kimura, Daisuke (Art)
Serialization: Afternoon

Salutare lume ! Din lipsa de timp , am inceput sa scriu din ce in ce mai rar pe blog, dar vrea sa va spun ca nu am sa renunt la MIAUTI.
Asa ca azi vreau sa recomand acest manga, celor care le plac operatiunile militare.


Asa ca miautilor ce se intampla atunci cand trimiti un NEET Otaku din Japonia pentru a servi drept coordonator strategic al campului de lupta pentru o companie militara privata undeva in Orientul Mijlociu?
Raspunsul este destul de simplu... trebuie doar sa citesti manga :)


Trecator prin viata in varsta de treizeci de ani, Arata, este imbolnavit de viața NEET (Not in Education, Employment or Training), deci decide sa se alature unei companii militare si de securitate privata, unde va fi trimis in Orientul Mijlociu pentru a fi conducatorul unei unitati de copii soldati. Impreuna cu unitatea sa, va capata o experienta de distractie si jocuri pana la un sfarsit abrupt cand trebuie sa se confrunte cu un adevarat razboi.

Ei bine, nu sant sigur daca aceasta manga va devenii dramatica pentru ca inca este activa, dar pana acum ofera calitate. Personajele se simt realiste si interesante si incă nu am vazut nici o suspendare absurda a spargatorilor de necredinta.


Poveste foarte diferita de cele obișnuite unde NEET Otakus se reincarneaza in jocuri. In aceasta manga de actiune psihologica generata de catre autorul Yuri Shibamura si ilustratorul Daisuke Kimura, este despre subiecte serioase si schimbare. Sant tentat sa spun ca inspiratia pentru acest manga (este un roman englezesc de renume stiintific), dar distractia ambelor opere va fi rasfatata, asa ca ma voi abtine de la ea.

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri