Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Sachi-iro no One Room


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 49
Status: Publishing
Published: Sep 30, 2016 to ?
Genres: Drama, Shounen
Authors: Hakuri (Story & Art)
Serialization: None

Salutare lume si miau miau... stiu ca am lenevit o perioada de timp, dar nu reusesc sa-mi fac timp pentru citit si revizuire. Oricum azi am sa fac un articol despre o manga in care multi ezitați sa cititi pentru ca te poate ruina aceasta premisa cu fetisizarea personajelor si romantizarea intregii situatii, dar sant sigur ca aceasta manga nu este nimic de genul asta. Recunosc ca am venit pentru acea parte (dragostea mea pentru fantezii yanderes lol), dar acum ma bucur foarte mult ca nu a mers in acea directie. Este deprimant, dar nu melancolie deprimanta, tot va va da speranta. Acesta este si motivul pentru care aceasta manga (pana acum) te deprima. Este deprimant pentru ca doriti ca aceste suflete singure sa-si gaseasca fericirea. In mod categoric recomandat persoanelor care doresc sa citeasca ceva care este putin grijuliu si ne-standardizat.Povestea incepe cu o tanara si cu un baiat mai in varsta, care se uita in apartamentul sau, urmarind stirile. Se pare ca fata (Sachi) a fost aparent "rapita" de tanar (el se numeste "Onii-san" pana acum). Sachi propune apoi ca cei doi sa joace un joc de eticheta cu politia - daca Onii-san reuseste sa scape cu rapirea ei, atunci se vor casatori, dar daca sant prinsi, atunci vor executa un pact de sinucidere.

Sachi, o fata care a fost abuzata de parinti, profesori si colegi de clasa pentru intreaga ei viata si nu a experimentat niciodata o forma de "dragoste", a fost surprinsa de izbucnirea sa brusca, dar si-a dat seama ca nu are nimic de pierdut si fuge cu el.Manga se invarte in jurul unei probleme: cei doi conducatori principali sant legati impreuna printr-un act de crima. El a rapit-o. Ea este recunoscatoare pentru faptul ca a fost indepartata de abuz.
In ciuda setarii mai intunecate decat cea normala, lucrul care se deosebeste cel mai mult in aceasta manga este faptul ca este de fapt incalzirea inimii, cand perechea se apropie si dezvolta aproape o intelegere a dorintei de a trai pentru binele celuilalt. Exista cateva scene foarte dragute, cum ar fi faptul ca Sachi ii cere lui Onii-san sa aleaga un nume pentru ea si el alege "Sachi", deoarece are acelasi caracter sau ​​este o alta citire a kanji pentru fericire (幸). Manga se concentreaza, in general, pe viata de zi cu zi a perechii si prezinta intelegerea a lui Sachi cu privire la ceea ce este cu adevarat "fericirea", dar intelegand in secret ca modul lor de viata trebuie, la un moment dat, sa se incheie.


Este frustrant pentru mine, ca cititor, ca nu sant mai cinstit cu temerea negativa pe care o simt. Imi doresc ca ei sa distruga temerile si imbratisarea si sa promite sa nu renunta niciodata. Sant curios cum se va termina. Singurul sfarsit fericit pare sa fie cel care nu se va intampla: aka sfarsitul sapat si nerealist de a fi fericiti casatoriti.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri