Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Monster x Monster


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 16
Status: Finished
Published: Apr 16, 2014 to Jul 25, 2015
Genres: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Shounen
Authors: Tobita, Nikiichi (Story & Art)
Serialization: Shounen Sunday Super


Miau miau... cred ca este unul dintre cei mai enervanti protagonisti...

"Once upon a time, this world was ruled by beasts. Humans no longer sat on top of the food chain, becoming the monsters' prey. However, those who would stand up against the monsters gathered together and they continued to battle against the monsters in order to survive against their rule. Since then, hundreds of years have passed... and now the "fight" against the monsters has become the "hunt" for the monsters."

"Monster X Monster" ne invita intr-o lume fantastica plina de atractii uimitoare, "magie" si opere de arta superbe. Intr-o astfel de atmosfera plina de aventura... la ce se concentreaza povestea noastra? Intr-o inchisoare care ar fi mult mai degraba sa stea acasa si sa joace romane vizuale pe sistemul sau magic de joc.

Primul lucru pe care "Monster X Monster" il ofera este arta sa. Pentru a rezuma calitatea operelor de arta, este rafinata, dar ar putea folosi mai multa inspiratie. Ceea ce vreau sa spun este ca arta poate fi placuta pentru cat de lustruita este - de fiecare data cand un monstru apare, exista o cantitate uimitoare de detaliu si o munca grea pusa pe pagina - totusi ii lipseste lucruri precum simbolismul, ambianta si unghiuri creative.

Urmatorul lucru care va va lovi este cat de patetic este caracterul nostru principal. Numele sau real este Neet, un nume care rasuna cu subtilitatea unui ciocan. Stim imediat ca manga nu vrea sa fie luata prea in serios. Poate ca este ironic faptul ca oamenii s-ar incapatana sa evadeze atunci cand traiesc intr-o lume de fantezie, dar Neet este exact asa, si uitandu-se de imaturitatea sa.
Ceea ce te face sa continui este tot umorul intunecat care-l inconjoara, dar mai important, intrebarea ar fi; daca se va dezvolta sau nu personajul? Cu siguranta, el vine aproape de a deveni o persoana mai buna in mai multe ocazii, doar ca el, isi va lipii degetul in nas... In multe privinte, acest lucru este jucat pentru a rade, dar i-se potriveste. Dar, in cele din urma, evolutia vine, totusi. Faptul ca a depus eforturi pentru as atinge scopul, este exact ceea ce o face mai semnificativa. Punctul culminant al calatoriei personale a lui Neet este un moment plin de farmec care permite ca toate piesele sa cada la loc imediat.Partea trista este ca povestea nu se termina acolo si nu continua totul bine. Personajul nostru principal a primit toata lumina spotului si, cu doar o mana de capitole ramase, mai sant inca cateva fire deschise care se leaga. Printesele trebuie sa fie salvate, examenele de vanatoare trebuie trecute, partidele trebuie sa fie formate, monstrii trebuie sa fie imblanziti, iar baietii rai unidimensionali au nevoie de o lovitura buna. Totul este mult prea rapid si nu are maiestria pe care o aveau primele doua treimi din manga.

In ansamblu, "Monster x Monster" este o mare piesa satirica, cu sfarsit grabit.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri