Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Killing Morph


Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 36
Status: Finished
Published: Feb 14, 2017 to Apr 16 2019
Genres: Action, Mystery, Horror, Psychological, Seinen
Authors: Hokazono, Masaya (Story), Koike, Nokuto (Art)
Serialization: Young Champion Magazine

Salutare lume ! saptamana aceasta am terminat o manga care pare cam grabita din punctul meu de vedere. Deci Yo! Daca hmmm... daca nu-ti place genul "gore" (uita-te la pozele acestui manga / review) ... ei bine... Probabil ai incetat sa citesti aceasta recenzie si nici sa citesti acesta manga, pentru ca are mult mai mult de oferit decat ceea ce includ in aceasta recenzie.
Asa ca azi va prezint "Satsuriku Morph" sau "Killing Morph" o manga care am dat peste ea cand cautam ceva palpitant. Afisul si sinopsisul mi-au atras cu adevarat interesul si am inceput sa citesc primul capitol din curiozitate. Si nu regret.Acest manga ofera un mister cu adevarat bun. Vei incepe sa ghicesti ce se intampla exact si cine se afla in spatele tuturor evenimentelor, care se intampla in poveste. Vei fi confuz si vei incepe sa banuiesti pe toti cei din manga, inclusiv personajul principal. Acestea fiind spuse, te vei simti rasucit din ce in ce mai mult pe masura ce treci prin capitole. Pana la capitolul recent, este atat de intens, interesant si multi oameni inca mor ucisi.
Desigur, acest lucru se intampla numai dupa ce a omorat deja cel putin o duzina de oameni. De asemenea, el are doua macete si nici macar nu cred ca politistii stiu sa foloseasca armele? Tocmai s-au grabit. [Ma... glumesti? Vezi o gramada de cadavre pe strada? Deschide dracului focul!]Cele mai multe personaje zgomotoase sau cele care imi vin in minte, nu sant doar generatoare de viscere pentru mers. Au personalitate si istorii, s-ar putea sa aiba propriul set de reguli despre cum ar putea fi invinsi.
Dar in "Killing Morph"... Morph... niciodata nu primim nimic din personajul sau, cu exceptia faptului ca ii place foarte mult sa ucida oameni. Nu aflam despre cine a fost inainte sa inceapa sa omoare oameni, sau o povestioara, sau ceva mini-informatii. Este doar un psihopat cu o abilitate foarte ciudata,  sau mai bine zis, mai multe abilitati ciudate.


Si asta ma aduce la setul de reguli ale lui "Killing Morph" sau M. Desigur nu exista reguli. Atunci cand am acceptat acest adevar fundamental, m-am trezit ca ma bucur mai mult de acest manga.

Acesta este singurul lucru al personajului sau, cu exceptia obsesiei sale fata de fata protagonista, deoarece ea este protagonista. Si, spre deosebire de Jason Voorhees, care sa fim sinceri aici, acesta este personajul 'slasher' de care este o imitatie evidenta a lui 'M' nu poate fi invins. Sau, mai degraba, nu ar trebui sa fie capabil, dar este un idiot complet nenorocit.

In timp ce 'M' este inchis in inchisoare, el poate aparea practic oriunde afara, in prezenta cuiva care l-a mai vazut. El poate de asemenea sa dispara la fel de usor. Dar, de asemenea, el poate aparea la mai multe persoane simultan.
Toate ranile sale se vindeca ridicol de repede. Este demonstrat ca un "Morph" poate chiar sa se regenereze, daca pot spune (momentul cu mainile taiate.)
El poate, de asemenea, sa apară ca 'M' multiplu. AKA... dintr-un anumit motiv, el poate genera copii ale lui si le poate controla pe toate simultan.


Trecand peste capitole mai gasim ceva ridicol... un hotel in mijlocul unei paduri? Oh, si sa nu uitam cum dracului sa nu iti iei telefonul mobil ? ... oricum, poate am respins complet complotul acestui manga, dar ar fi putut fi ceva. Intre conflictul lui Madoka cu M si Madoka actionand uneori ciudat si M incercand sa-o determine pe Madoka sa ucida pe cineva... ai fi putut face ceva cu acel personaj.

Arta este foarte buna. este bine desenat, iar expresia personajului se simte reala.


Exista o multime de scene violente. Adica multeee. Si tinde sa arate parti ale corpului uman taiate in bucati. Asa ca nu-l recomand pe acesta decat daca iti place intr-adevar o astfel de scena. Daca va aflati in gore, veti gasi acest manga uimitor.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri