Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

High-Rise Invasion


Information
Type: Manga
Volumes: 21
Chapters: 258
Status: Finished
Published: Dec 5, 2013 to Apr 4, 2019
Genres: Action, Mystery, Horror
Authors: Miura, Tsuina (Story), Oba, Takahiro (Art)
Serialization: Manga Box

"High Rise Invasion" (Tenkuu Shinpan) este un scenariu de cosmar din care nu se pot trezi personajele. Un thriller care iti va face mintea alergand cu mii de metri pe cer.

Povestea incepe in momentul in care Yuri Honjou, in varsta de 16 ani a asistat la despicarea capul unui barbat, de catre un barbat mascat, inarmat cu un topor. Tremurand de frica si confuza in timp ce fugea de atacatorul mascat, doar pentru a afla ca este 'prinsa' intr-o cladire abandonata unde fiecare usa este incuiata in mod misterios ("Ground Level Access Prohibited"). Cautand cu disperare o iesire, Yuri alearga pe acoperis, dar o lume fara semne de viata sta in fata ei, inconjurata de cladiri inalte. 

Cu toate acestea, ea afla in curand ca exista mai multi ucigasi mascati in zona, nerabdatori sa-si terorizeze noile victime si sa-si satisfaca cele mai bolnave dorinte.

"Tenkuu Shinpan" este pur horror supravietuitor! Imi aminteste de "Doubt" si "Judge" minus scenele de configurare care arata viata normala. Acest manga te arunca chiar in actiune. Honjou-San trebuie sa decida daca va lupta pentru viata ei sau o va incheia sarind de pe cladire. Dupa o discutie cu fratele ei mai mare Oniichan, ia decizia de a lupta. Ea si fratele ei par extrem de apropiati si simplul fapt de a sti ca este in viata ii ofera lui Honjo-San curajul de care are nevoie pentru a supravietui.

As putea spune ca sant putin dezamagit de acest manga. Am intrat recent in aceasta serie, incantat de ceva 'nou' si 'interesant'. Si... pot spune ca premisa este foarte intriganta. Sistemul de mascare este ingrijit, iar setarea de ridicare a cerului este cu siguranta ceva ce nu am mai vazut pana acum. Cu toate acestea, conceptul nu este suficient pentru a salva executia.

Se intampla prea multe in acelasi timp si manga se simte de parca nu are niciun sens real sau o greutate. Ceea ce ar fi bine, daca ar fi o felie de serii de viata. Deci... este manga plina de intorsaturi, monologul interior al lui Hanjo-San si cateva personaje laterale presarate in amestec pentru ca cineva trebuie sa moara! Exista, de asemenea, indicii pentru un complot mai mare care explica cum exista aceasta lume a zgarie-nori si de ce ?Desi trebuie sa spun, personal, designul personajului nu este chiar atat o capodopera. De exemplu, personajele feminine au acest design ciudat dintr-un motiv pe care nu prea pot sa-l pun pe deget. Cu toate acestea, designul oamenilor mascati a fost facut 'dulce'.

Pe scurt si sa inchei aceasta recenzie, este faptul ca odata ce incepi acest thriller, nu vei putea sa il lasi jos. Iar sfarsitul lasa loc de intepretare.

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri