Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Her Majesty's Swarm

Information
Type: Manga
Volumes: Unknown
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Jun 25, 2020 to ?
Genres: Action, Fantasy
Serialization: Suiyoubi no Sirius
Authors: Dai-616 Tokubetsu Jouhou Daitai (Story), Minamoto, Akira (Art)

"Majestatea Sa s-a trezit.” "Minunat. Splendid."


Hi miau ! 
Citesc de ceva timp acest manga, si pot spune ca as avea ceva idee pentru a scrie o recenzie despre el. Stiu ca manga zis si "Joou Heika no Isekai Strategy" se cam misca greu, dar mi-a atras atentia de la prima pagina.

Ca orice manga isekai avem un protagonist, un student la facultate caruia ii place sa joace un joc de strategie in rolul fractiunii Arachnea aliniata al raului. Intr-o zi, se gaseste intr-o lume similara cu cea din joc; in plus, corpul ei este acum al unei fete de paisprezece ani. In timp ce lucrurile sant putin diferite de modul in care era in joc, dar un element a ramas același: ea este liderul Arachnea. Insectele aflate sub controlul ei, cunoscute colectiv sub numele de roi, o lauda si o implora sa le conduca la victorie. Pentru a supravietui, isi accepta rolul si formeaza apoi o relatie de prietenie cu elfii padurii vecine... 

Ca sa intelegi ideea, de ce urmareste Miauti acest manga... Erau o armata a respingatorului si a grotescului. Un agregat de rautate pura si pofta de sange. Un formular de cosmar inevitabil. Un simbol al mortii cel mai groaznic. Au servit ca un semn rau, anuntand venirea unei catastrofe. Acesti 'agenti' ai "memento mori" erau ca si ciuma neagra. Jucau dansul macabrului, desfatandu-se intre cei vii si cei morti. Gandul lor denaturat s-ar ridica din fantana nebuniei pentru a spala cu totul satele, orasele si natiuni. 

Protagonistul va face pe parcursul manga-ului o comparatie dintre acel anumit joc de strategie in timp real, si viata in lumea in care traieste. Avea cadrul obisnuit al unei lumi fantastice in care o multitudine de rase se luptau pentru suprematie. Au existat in total douazeci si una de factiuni, fiecare impartita in una din cele trei aliniamente: bine, neutru si rau:
O fractiune buna, Marianne, a castigat puterea prin credinta evlavioasa. 
O fractiune neutra, Gregoria, a fost condusa de dragoni inca din vremuri. 
O factiune malefică, Flame, era un trib salbatic care se indrepta spre raspandirea distrugerii in intreaga lume. 
In alt capitol Grevillea, regina noastra isi aminteste ca existau tot felul de rase si factiuni, fiecare cu caracteristicile sale unice. Toti aveau propriile unitati si structuri distincte, care permiteau strategii unice si distractive. Dar, printre toate factiunile din joc, a fost una care ii placea cel mai mult: o factiune malefica numita Arachnea. 
Arachnea consta dintr-o rasa de insecte - sau mai bine zis, unitatile sale erau mai asemanatoare cu paianjenii - si sistemul sau politic era totalitarismul. Structura sa ecologica era aceea a unei colonii construite in jurul unei regine. In ceea ce priveste armata sa, Arachnea forma trupe care isi devora dusmanii, lasand in urma doar oase. Invadarea al altor factiuni se facea fara discriminare, fara a se angaja niciodata in diplomatie. Daca stau si ma gandesc par un pic cinic, as putea chiar sa ma gandesc la eticheta drept fascist. 


"Sorry, but I can't accept this."
"If they hit us, we will hit back. I will inherit your will."
"Yes, I finally found an enemy to defeat."
 "In numele razbunarii" incepe pana-n Satul Elfilor, in care parintii lor au fost incantati sa-si vada copiii intorcandu-se in siguranta, desi a trebuit sa ma intreb daca copiii nu au fost traumatizati de experienta groteasca. "Este regina Arachnee!" faza amuzanta in care Grevillea isi terminat castronul de tocana, cei doi copii elfi in cauza, Linnet si Lysa, au alergat spre ea. Cei doi se prezina la casa batranului, aparent veseli si fericiti... apoi vine tragedia.


Personajul: As putrea spune "geniu extraordinar". Organizeaza evenimentele la scara mondiala, iar capacitatile sale de gandire sant, de asemenea, imputernicite de fiecare membru al grupului Swarm (Numarand peste 300 de mii de membri). Personalitatea ei este in mare parte pasnica, evitand razboiul daca este posibil. Cu toate acestea, datorita legaturii sale cu roiul, ea loveste neincetat pe cei care nu merita mila, macelarindu-i, torturandu-i si expunandu-si trupurile. As zice general crud si nemilos in timpul luptei, care, desi are grija de roiul ei care moare, nu va ezita sa-i trimita la moarte pentru a castiga.

Pe scurt ca sa intelegi ideea acestui manga... "Her Majesty's Swarm" It is extremely similar to "Overlord".

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri