Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

66666 Years: Advent of the Dark Mage

Information
Type: Manhwa
Volumes: 100
Chapters: 10
Status: Finished
Published: Jun 29, 2021 ?
Genres: Action, Fantasy, Adventure
Theme: Martial Arts
Demographic: Seinen
Serialization: None
Authors: Pa-Sa (Art), Ta-Ru, Hwa-Bong (Story)

Hi miau miau ! Azi am citit "66666 Years: Advent of the Dark Mage" fiind este un webtoon adaptat de Ta-Ru si ilustrat de Pa-Sa iar lucrare originala este scris de Hwabong.
Romanul web exclusiv din seria Naver "The Warlock Reincarnated After 66666 Years" spune povestea unui vrajitor care s-a nascut ca fiu cel mare al unei familii pasnice aristocratice. Fiul cel mare al contelui si succesorul oficial, personajul principal, Jamie Welton, recapteaza puterea epocii sale de glorie fiind doborat de cei 12 zei.

Diablo Volpir, un fost puternic mag intunecat, a fost invins si pecetluit intr-o lupta impotriva celor 12 Zei. Dupa o adormire... in sfarsit, se trezeste din somnul de 66666 (pare ca lumea nu a evoluat deloc) de ani mai tarziu, insa, in corpul unui nou-nascut, Jamie Welton! 9 ani mai tarziu, cu o fractiune de putere pe care o detinea candva si cu familia iubitoare si mediul pasnic de care este acum inconjurat, Jamie planuieste sa se razbune impotriva celor 12 zei care l-au pecetluit.

Un manhwa ciudat de evaluat. Nu este nimic in neregula, dar am gasit foarte putine motive sa continui sa citesc. Desi premisa este populara, dar, ca majoritatea povestilor de razbunare, nu prea merge nicaieri. Este un protagonist atat de pasiv cand simti ca nu ar trebui sa fie. Puterile personajului sant interesante, dar superficiale.

In poveste ne reda informatii ca vrajitorul "Diablo Volfir", care a fost numit monstrul epocii mitice, a fost pecetluit intr-un spatiu etern de cei 12 zei. Dupa 66666 de ani, Diablo Volfir a avut norocul sa se reincarneze si a inceput o alta viata ca Jamie, fiul cel mare al contelui Welton, una dintre cele mai mari familii din Regatul Seldam.

Desi isi aminteste de viata anterioara ca un "Absolut cu toate emotiile sterse", Jamie joaca cu fidelitate rolul minunatului fiu al Contelui. Cu toate acestea, nici dupa 7 ani, nu era obisnuit cu dragostea excesiva a contelui Argeno Welton.

Ca intr-o zi, in timp ce citeste o carte si merge la cina, Jamie gaseste un batran cu barba alba, - Marquis Linmer, in fata intrarii. Jamie isi dezlantuie puterile magice la maximum pentru a se asigura ca este mostenitorul familiei Welton, iar Linmer isi foloseste magia pentru a-l testa.
Aparitia neinfricata a lui Jamie l-a impresionat pe arhimagul de clasa a 8-a, iar marchizul Linmer dispare, anuntand nasterea unui vrajitor legendar de clasa a 9-a lui Earl Welton. 

El nu are o cale clara planificata pentru a fi mai bun. Ai crede ca scrie totul si spune: "Ok, mai intai, voi face asta pentru a ajunge la acest nivel, iar apoi o fac asta si apoi..." dar nu.
Am simtit ca acest roman a fost spus intr-un mod foarte indirect pentru a completa cuvinte minime intr-un eseu. Acesta este motivul pentru care l-am considerat a fi lasat.

Ca setare avem mai multe: Marquis Bell, familia care a fost responsabila pentru intemeierea Regatului Seldam si familia care a proiectat intregul Regat Seldam. Detine Teritoriul Marelui Apton. Are o legatura profunda cu piroismul. Este un teritoriu reprezentativ unde se afla Biserica Pyro.
Contele Welton este una dintre cele mai mari familii din Regatul Seldam si detine a cincea mosie ca marime din regat. Inspectorii erau eliberati din generatie in generatie.
Exista mai mult de zece cavaleri sub controlul lor, iar reprezentantul este cavalerii de elita, care sant toti la nivel de experti.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri