Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Rendezvous

Information
Type: Manhwa
Volumes: 100
Chapters: 10
Status: Publishing
Published: Nov 8, 2019 ?
Genres: Action, Adventure, Drama, Psychological, Sci-Fi
Theme: Sci-Fi
Demographic: Seinen
Serialization: None
Authors: Kim Jimin (Art), Ta-Ru, Hun (Story)

Salutare miautilor ! A trecut o scurta vreme decand nu am mai citit un manhwa interesanta. Adevarul este ca nu prea ma dau in vant dupa o asemenea tip. Pe langa faptul ca acest manhwa l-am gasit aseara si am ajuns la capitolul sau cum spun unii oameni "episodul" 67, ii pot face cat de cat o recenzie  bunicica. Adevarul este ca practic, mi-am vandut sufletul pentru manga/manhwa. Adica, eram destul de obsedat inainte, dar nu asa. Dau vina 100% pe spirala genului isekai unde am cazut in capcana. Cine ar fi crezut, nu? Miauti obsedat de isekai. Oricum, inapoi la recenzie...

Din punct de vedere al complotului, exista un potential urias, dar arta de genul webtoots pare ciudata. Personajul nostru s-a trezit dintr-o stare vegetativa intr-o lume haotica. De la primul capitol, manhwa ofera cateva detalii. Il vedem navigand prin acest loc dezordonat ca cineva care inca isi pastra intacte valorile din lumea reala. Apoi sant personajele secundare pe care le intalnim pe parcurs. Antagonistii – gunoi pana la miez, dar chiar si atunci aveau profunzime.

Povestea incepe dupa ce a fost batut de batausi, seniorul de liceu Yi-Yeon Kang se trezeste din coma, doar pentru a gasi o lumea in ruine de la o invazie extraterestra (informatia nu este oficiala in primele capitole, dar iti este dat puncte din ce cauza). Strazile din jurul lui sant pline si goale, cu batausi care isi cauta urmatoarea prada. In timp ce se plimba in aceasta noua lume, in ciuda faptului ca este prea slab, este hotarat sa-si gaseasca si sa-si salveze prietenul Young-Lin. Intre batausi, extraterestri si aceasta realitate post-apocaliptica, el va face tot posibilul pentru a supravietui.

Trebuie sa spun ca personaje creas cu adevarat asupra modului in care povestea s-a mutat inainte si inapoi intre flashback-uri si vremurile actuale. Schimbarile s-au facut atat de perfect si de interesante incat le asteptam cu nerabdare si nu m-am deranjat deloc la schimbarile de decor.

Stilul artistic este, de asemenea, un avantaj major pentru cei care citesc webtoons. Atat de dragut. Dar pentru mine nu pot trece de o asemenea stil. Desenul miscarilor pot spune ca sant ok. Usor spoiler... exista o scena in care Kang Yeon face un salt mare, iar acea poza cu el arcuindu-se pe spate era atat de realista si atat de pitoreasca.
Faptul ca ti-se arata povestile de fundal ale tuturor personajelor m-a facut sa inteleg cu adevarat motivul a ceea ce se intampla in povestea prezenta si de ce personajele se comporta asa cum sant. Urasc sa recunosc, dar chiar si liderul bandei – antagonistul principal – este destul de bine scris. Nu este un gunoi doar de dragul de a fi un gunoi, sa stii.

Un alt gand secundar, dar dupa ce am citit atat de multe manhwa coreene si webtoon-uri, constat ca povestile coreene adesea incorporeaza intr-un fel sau altul elementul de hartuire ca si cum ar fi nimic. Este o tema destul de grea, dar ma face si te va face foarte inconfortabil si oarecum trist cand vei citii - asta ma simtit. Este aproape ca si cum ar fi norma? Ca si cum ar fi un mod evident de viata care se intampla sa fie scris in povestile pe care le citesc ca o evadare.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri