Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Blue Phobia

Information
Type: One-shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: Mar 23, 2017
Theme: Action, Drama, Mystery, Psychological
Serialization: Young Jump
Authors: Tsuruyoshi, Eri (Story & Art)

Hi miau ! Inainte de a face o recenzie cat de cat de buna la "Blue Phobia", am sa ma axez mai intai pe one-shot, apoi am sa scriu sau integrez recenzia si la manga cu acelasi nume. 

In one-shot, plasat in anii 1930, americanii au preluat o insula si au trimis detinuti condamnati la moarte si oameni condamnati la inchisoare pe viata sa extraga un minereu misterios si periculos.. Ei mor pentru a deveni mai mult minereu. Un soldat pe nume Credo se ataseaza de un copil nascut pe insula, cu care il invata sa lupte in incercarea de a-l scoate de pe insula.

Actiunea la acest one-shot se petrece pe insula undeva in Pacific. Acolo se gaseste un ciudat minereu de mare albastru, provenit din scheletele umane albastre. Atributele minereului il fac o resursa pretioasa si valoroasa in care lumea incearca sa puna mana pe aceasta resursa periculoasa, cu toate acestea, minereul provoaca "indigopatie", o boala infectata de cei care il ating, care va transforma membrele si muschii infectati devin albastru, iar apoi oasele se vor trasforma intr-un safir albastru.

Arta vorbeste de la sine, iar Eri-Sensei stie cum sa echilibreze incredibil de bine scenele care curg intre text dens si apoi pagini dense de actiune. De asemenea, se poate spune ca hainele si fetele vin din 1924.
Despre personaje, pentru 40 de pagini, pot spune ca sant ok.

As ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri