Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

I’m Really Not the Devil’s Lackey

Information
Type: Manhua
Volumes: 4
Chapters: 45
Status: Publishing
Published: Jun 1, 2021 to ?
Genres: Action, Fantasy, Isekai
Serialization: Comic Flapper
Authors: Jiehuo Wan, MR.Zhen Zhan, Xu Jia (Story & Art)

Hi miau ! Da inca miaun din cand in cand si stiu ca asteptati sa va recomand un manhua isekai, usor de citit putin asemanator cu anime-ul "Restaurant to Another World"

"I’m Really Not the Devil’s Lackey" sau "Wo Zhen Bushi Xie Shen Zougou" spune povestea lui Lin Jie, un transmigrator care a ajuns intr-o lume ciudata. El este proprietarul unei librarii din acesta lume ciudata.

Este amabil si plin de inima, recomandand adesea carti de "vindecare" clientilor care trec printr-o perioada dificila. Din cand in când, isi promoveaza in secret si propria sa lucrare.

De-a lungul timpului, acesti clienti incep sa-l respecte foarte mult, unii chiar aducand frecvent "instrumente" magice locale pentru a-i rasplati favoarea. Ei cauta adesea parerea lui profesionala atunci cand vine vorba de selectarea cartilor si impartasesc experientele lor cu acest proprietar obisnuit de librarie.
Ei se refera respectuos si intim la el folosind nume precum "Lacheul lui Dumnezeu Demon", "Propagatorul Evangheliei in Carne si Sange", "Autorul „Ritualelor si Obiceiurilor Sectei Devoratoare de Cadavre" si "Pastorul Stelelor".

Din punctul meu de vedere, singurul aspect care ne arata aceasta poveste, este faptul cum vede o persoana o anumita carte. De exemplu un client fost militar si lucrand intr-o institutie a guvernului, primeste ca recomandare cartea "Micul Print" / "The Little Prince", dar clientul nostru vede aceasta carte cu numele "Seed of the Abyss". Ambele avand aceleasi puncte filozofice.

Am fost putin dezactivat de la titlu, dar ma bucur ca am dat o sansa acestui mannhua. Acest roman este destul de amuzant, folosind comedie de tip neintelegere. Spre deosebire de altii din acest gen, nu este o bataie de cap, deoarece ambele parti ale neintelegerii sant total inconstiente. Pana acum este o poveste lenta, o bucata de viata as putea spune.
Personajul nostru este un cititor pasionat si colectionar de carti. Isi foloseste oportunitatea de a fi transportat intr-o alta lume pentru a prelua o librarie misterioasa, astfel incat sa isi poata trai ambitia de psiholog amator autodidact, recomandand carti bazate pe conversatiile si observatiile sale despre clienti.

Aceasta librarie are un truc in care personajul poate scoate orice carte de pe Pamant de pe rafturile din spate. In timp ce Lin Jie selecteaza o carte perfect mondena pe care sa o recomande clientului sau, necunoscuta pentru el, clientul primeste o carte magica complet diferita, cu un titlu ciudat. Clientii banuiesc de obicei ca, desi Lin Jie arata ca o persoana obisnuita, poate este un mag de nivel inalt cu un hobby ciudat.

De ce libraria lui are toate aceste carti uimitoare, in ciuda faptului ca este doar un tip normal? Pentru ca a facut o "intelegere c Diavolul” pentru a detine toate cartile din lume. Pretul pe care trebuie sa-l plateasca este si el destul de rezonabil. E destul de bine?

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri