Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Tomodachi Game

Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 100
Status: Publishing
Published: Dec 9, 2013 to ?
Genres: High Stakes Game, Psychological, Strategy Game, action, Drama, Mystery
Serialization: Bessatsu Shounen Magazine
Authors: Yamaguchi, Mikoto (Story), Satou, Yuuki (Art)

Hi miau ! Fata de alte manga-uri cu o asemenea tema,  "Friend Game" este o manga care poate fi inghitita "usor" cu violenta minima. Imagineaza-ti cei mai apropiati prieteni ai tai din lume. Pune-i intr-o camera cu tine intr-un joc de supraviețuire care depinde de prietenia pe care o impartasesti cu ei. Crezi ca ai putea castiga acel joc cu ei? Un joc care depinde de puterea prieteniei tale fiind mai puternica decat lacomia. Imagineaza-ti ca motivul pentru care santeti in acest joc este pentru ca unul dintre prietenii tai joaca pentru bani.

Deoarece manga "Tomodachi Game" numita si "Friend's Game", este o manga scrisa de Yamaguchi Mikoto. Mikoto, creatorul "DeadTube" si multe alte lucrari, are un talent pentru jocurile de supravietuire daca il intrebati pe Miauti.
Poveseta incepe in primele 5 capitole care stabilesc un scenariu de baza "prietenii sant rapiti si trebuie sa se joace prin jocuri concepute pentru a-si testa prietenia". Scopul povestii se deschide mult mai mult in capitolele urmatoare si este momentul in care manga incepe sa-si arate punctele forte. 
Cea mai mare parte a manga implica urmarirea personajelor provocand aceste 'Jocuri Tomodachi'. Jocurile sant foarte bine gandite si, vazand abordarea unica a personajelor fata de fiecare dintre aceste jocuri. Miauti iti spune ca nu exista un moment plitisitor al acestui manga, dar exista tendinta plitisitoare. Adica avem un inceput si un sfarsit, dar cu nivele din ce in ce mai ridicate.
Ceea ce vreau sa spun prin asta este ca aceasta este o serie in care manga iti arata ce se intampla atunci cand oamenii actioneaza pe instinct. Gandeste-te la asta, o persoana care nu a ucis niciodata in viata. Nici nu s-a gandit niciodata la asta. Cand sant pusi in acea situatie in care o pot face liber. El pot deveni un criminal in serie peste noapte. Si miaule, aceasta manga iti arata cat de intunecata poate fi umanitatea. Deoarece aceasta manga este un seinen NSFW. 

Aceasta manga are o distributie excelenta, dar asta nu inseamna ca m-am atasat de ea. Dar, exista si personaje ocazionale care se prabusesc. Totusi, voi spune ca toti cei 4 prieteni principali ai personajului nostru principal incep ca grupul tau de prieteni generic. Cu cat iti va pasa mai mult de personaje, pe masura ce vei cunoaste povestile de fundal, relatiile lor creste prin aceste jocuri nebunesti. Introducerea initiala a personajelor principale a fost foarte slaba; au aparut ca interpretari de baza ale tipurilor de caractere respective. Nici macar nu aratau sau se simteau ca un grup de prieteni, ceea ce este destul de rau avand in vedere premisa manga-ului. Din fericire, dezvoltarea personajului creste semnificativ de la capitolul 6 incolo, daca nu ma insel.

Nu vreau sa intru prea mult in spoiler. Dar, toate jocurile au o intorsatura. Alaturi de lacune pe care personajele principale sau antagonistul principal le vor folosi pentru a castiga sau trisa pentru a castiga. Jocurile pot fi castigate prin inteligenta, forta bruta si, uneori, pur si simplu noroc.

Nu doar din cauza oamenilor din poveste, dar manga in sine este o nebunie. Deoarece aceasta este plasata intr-o lume fara puteri sau nimic nebunesc, cu exceptia jocurilor din poveste. Asa ca ma intreb de ce naiba avem personaje normale care se feresc de gloante ? De ce exista un tip gol care mediteaza la sfarsitul unui capitol si un vrajitor care vede totul ? Dar, lucrul care se adauga la aceasta manga nebuna este rasturnarea constanta a intrigii din poveste.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri