Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

The Ideal Sponger Life - Risou no Himo Seikatsu

Information
Type: Manga
Volumes: 12
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Feb 3, 2017 to ?
Genres: Fantasy, Romance, Isekai
Demographic: Seinen
Serialization: Young Ace
Authors: Watanabe, Tsunehiko (Story), Hinotsuki, Neko (Art)

Hi miau miau, cum am promis azi scriu si recomand despre o noua manga.

Yamai Zenjirou este angajatul modern de birou din Japonia. Intr-o dimineata, mergand cu bicicleta se trezeste dintr-o data chemat intr-o lume tropicala in care dinozaurii cutreiera pamantul. I se spune ca acesta este regatul Capua si persoana care l-a chemat - monarhul sau, regina Aura - doreste ca el sa se casatoreasca cu ea si sa-si lase vechea viata iîn urma pentru o viata de extravaganta fara griji ca print consoart. Motivele ofertei ei sant multe si variate, dar are nevoie de un mostenitor si isi doreste ca el sa ofere! Daca accepta, nu va mai fi nevoit sa lucreze niciodata, lenevind in lux, fara griji in afara de a asigura regatului urmatorul monarh. 
Din mica descriere o sa ti-se para ca este ceva naspa si o fantezie sau mai bine spus visul fiecarui barbat... Suna ca un cliseu manga pentru fanservice, dar surpriza! Ideal Sponger Life este de fapt o manga inteligenta, plina de intrigi de curte si personaje inteligente. Ceea ce o ridica deasupra unui harem manga.
In afara de distractia, se pare ca Zenjiro isi are prioritatile corecte. Avand timp sa-si planifice anii in Capua, el se straduieste sa-si aduca facilitatile moderne de care nu vrea sa se desparta. Desi este indragostit de atributele fizice ale noii sale sotii, el o respecta si se multumeste sa treaca in fundal in timp ce ea conduce tara. Cand nobilii incep sa mormaie despre sotul ei absent, Zenjiro se arunca sa invete eticheta curtii si sa-si impartaseasca tehnologia si inteligenta ca salariat. 

Relația dintre Aura si Zenjiro are un nivel de respect pe care configuratia nu il sugereaza.

Dezavantajul major al acestui manga este arta, care este destul de plictisitoare. Aura este o regina, dar are o singura tinuta. Exista unele infloriri din Orientul Mijlociu in arhitectura, dar acestea incep si se termina cu exteriorul cladirilor. O masa este doar un bustean taiat in jumatate cu picioare. Locuitorii din Capua arata stereotipic exotici, la fel ca o multime de manga cu decoruri vag arabe.
Avand in vedere ca o vedem pe prima pagina intr-un fel de premonitie, nu ar trebui sa fie o surpriza ca exista sex in poveste, care NU este 100% explicit, dar se apropie cat se poate de acea linie. Voi fi sincer, ma asteptam ca mai multa intriga sa interfereze in desavarsirea reala, deoarece am mai vazut acest tip de lucruri inainte, dar nu, de data aceasta atat eroul, cat si eroina sant adulti adevarati, iar scopul este sa produca un mostenitor si astfel decurge relatia. Acest lucru ne permite, de asemenea, sa aruncam o scurta privire asupra reginei, Aura, cand nu poarta masca de regina, asa cum o vedem in noaptea nuntii incercand sa se comporte lin si seducatoare, dar odata ce este singura in dormitor, ea arata un fard de obraz.


Zenjirou este mult mai abil si mai destept in asta decat ii place sa recunoasca pentru sine, dar il considera obositor si nu-l invinovatesc. I s-a oferit un arc militar, pe care, desigur, nu il poate folosi si este capabil sa se descurce singur, dar pare slab. Apoi mai sant toate afacerile cu concubinele, care nu mai sant deocamdata din cauza problemei magiei multiple, care este, de asemenea, rezolvata facandu-l sa para slab si jalnic. Aura este nemultumita de acest lucru, deoarece a ajuns rapid sa se indragosteasca de Zenjirou cu adevarat, dar din pacate, politica acesta este aproape motto-ul acestei povesti, sincer. Din fericire, Zenjirou are cativa asi in maneca. Bilele de sticla, pe care le-a adus de pe Pamant, sant considerate extrem de valoroase aici, desi sa inveti cum sa faci sticla se dovedeste putin mai dificil), iar abilitatile sale la negocierea contractelor ajuta atunci cand regina trebuie sa negocieze cu o alta tara cu privire la viata copilului lor.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri