Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

A Suffocatingly Lonely Death

Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 32
Status: Publishing
Published: Aug 28, 2021 to ?
Genres: Mystery, Suspense, Detective
Serialization: Magazine pocket
Authors: Inoryuu, Hajime (Story), Itou, Shouta (Art)


Hi miau !... da traiesc asa ca azi recenzuiesc o manga cu detectivi si crime. Manga "A Suffocatingly Lonely Death" sau "Furitsumore Kodoku na Shi yo" este despre un detectiv numit Saeki Jin, care se confrunta cu o scena de crima macabra in care copii sant ucisi si devorati. Aceasta descoperire il lasa pe detectiv cu mai multe intrebari decat raspunsuri. Povestea exploreaza conexiunea sa cu Kanon Hazumi si trecutul misterios al lui Jin Saeki. Este o poveste despre o moarte sufocant si singura.

Titlul "A Suffocatingly Lonely Death" nu promite prea multe; manga lui Hajime Inoryu este intunecata si fara speranta. Un thriller politist plin de nebunie si tristete. Cazul incepe pe o nota banala: un conac elegant a fost spart si ofiterul de politie Jin Saeki ar trebui sa se ocupe de asta. In timpul anchetei se dovedeste ca in subsolul proprietatii pandeste un secret teribil care ii lasa socati pe toti.

Hajime Inoryu si Shota Ito au lasat lumea sa se destrame dupa doar cateva pagini in noua lor lucrare "O moarte sufocant si singura". Inceputul povestii te prinde imediat, fundalul iese incet la lumina. Din fericire, socul de deschidere ramane deocamdata si povestea trece apoi la conversatii si la munca politiei. 

Tine minte ca vei avea o multime de teme/arta deranjanta si gore. Primul capitol prezinta acest lucru de la inceput cu premisa cazului, prezentând slabirea grotesca, canibalism si uciderea copiilor.

Atmosfera opresiva nu se lumineaza decat in ultimele pagini; in ciuda naratiunii calme, aceasta manga este o experienta intunecata. Ne asteapta un adevar dureros, titlul serveste drept prefigurare.


In mod corespunzator, ilustratiile sant o combinatie reusita de reprezentari realiste, detalii computerizate si exagerari manga. Imi place in special designul fetelor si figurilor; lumea pare atmosferica si reala. 
Singurul element oarecum suparator este felul ciudat in care sant desenate buzele celor mai multe personaje. Principal sau lateral, fiecare personaj are propriile caracteristici distinctive si se acorda atentie fundalurilor sau secventelor de actiune/violente. Shouta-sensei este grozav la desenarea anatomiei umane si a sangelui, precum si la expresii faciale uneori ridicole.

Din punct de vedere al intrigii, fiecare capitol pastreaza un sentiment greu, sumbru, misterios, cu mici rasturnari ale intrigii. Daca ai citit lucrarile lui Hajime-sensei, sti cat de mult ii place sa innebuneasca cu rasturnarile intrigii pana la punctul de ceva ce as numi 'supradoza de intorsatura neasteptata'.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri