Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Escape Creator

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: 2008
Genres: Hentai
Authors: Inoue, Yoshihisa (Story & Art)
Serialization: None

Pai in primul rand este un manga cu continut sexual explicit deci +18 sau mai bine zis +21, dar fiindca nu stiu cine se afla in spatele unui PC, puteti citii fara frica.
In al doilea rand, odata sau de doua ori pe luna, va descriu un manga 'hentai'. Asa ca incepem, prin a spune ceva despre acest manga bondage.

“Give me a hand, I can’t tie up my wrists” - Asta am citit prima data, este primul dialog, cu care incepe prima poza deschisa la intamplare, dupa descarcarea acestui manga. Asta a fost suficient pentru a ma linisti ; chiar daca Escape Creator este un manga bondage sau mai bine zis o manga-robie-torturare-pentru-fete-si-baieti ?! O manga, cu o poveste nu prea rea, in cazul in care nebunii tortureaza femeile, care cica 'nu' doresc. Escape Creator este o manga surprinzatoare, o buna hentai de torturare, unde as putea sa jur, ca artistul a elaborat si practicat pe el insusi. Spun asta, pentru ca e plina cu informatii detaliate, despre diferite tehnici de scavie (broasca testoasa cu caracter obligatorie, diferite tipuri de cabluri, diferite tehnici de nod si altele...) cu secvente amuzante si frumoase.

Desigur, in manga fetele supora durerea, dar toate sant masochiste adevarate, iar el, Maestrul Bondage merita aplauze.

Dupa ce am rasfoit cu ajutorul soarecelui de birou, am aflat ca unele din scene prezentate acolo sant scenari reale, adica " mai mangaka, nu vrei sa faci tu o manga cu masochisti" desigur orice idee este acceptata. Asa ca de-a lungul capitolelor, veti intelege in cele din urma, de ce fac asta.
Eu, pot spune doar ca nu imi place acest gen, dar pot sa inteleg si sa respect oamenii care iubesc sau practica acest "sport".

Grafica este buna cu scene foarte WOAW ! si o recomand persoanelor de peste 18 ani care stiu mai bine.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri