Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Immortal Regis

Information
Type: Manhwa
Volumes: 6
Chapters: 44
Status: Finished
Published: 2006 to 2008
Genres: Action, Shounen, Supernatural
Authors: Juder (Art), Deo, JYU (Story & Art)
Serialization: Daiwon

Este o manga/manhwa placuta, cu multa actiune si magie. Deci, as putea spune ca merita sa o cititi, pentru ca in acest manga veti gasii tot felul de magie.

Povestea este minunata si originala, cu zombie si demoni de tot felul sau ce miau sant aia. Actiunea se desfasoara la inceput in lumea din timpul nostru, iar actiunea in lumea cealalta.
Pai sa incepem cu povestea unde erou principal Jae Hyuk, isi duce fratele in spinare la spital, suferind de o boala grava. Asa ca pe drum o sa fie omorat de un demon/spirit si inviat de Serin, o tanara demonita care face parte din clanul Haos. Deci eroul nostru va deveni un zombie, iar apoi regele Haosului.

Asta e o scurta povestioara, dar sa nu ziceti ca am intrat in actiune, o sa va povestesc mai pe limba mea. Deci, cei doi baieti traiesc o viata simpla, intr-un apartament inchiriat. Fratele sau sufera de o boala grava, care s-ar putea sa moara.
Dupa ce a fost inviat de Serin, Kyuk trebuie sa o urmeze in lumea cealalta. Din acel moment, povestea se muta rapid in partea cealalta. Acolo vom gasi tot felul de concepte magice sau supranaturale, unde trebuie sa va obisnuiti.
Desi este un complot-dispozitiv, pare a fi un sistem eficient si se dovedeste o poveste pentru fanii shounen, dar avand un curs de dezvoltare lunga.

Arta acestui manga coreean este asa si asa, sau mai bine zis, scenele de lupa nu sant clare (intunecate), dar se pot observa. Poate o fi din cauza ca am ales un site online, care nu a scanat bine, pentru ca unii spun, ca este extrem de bine facut.

Evolutia personajelor este in evolutie, pentru ca toata povestea este, in principal acoperita in mister. Un lucru este sigur, nu exista o relatie intre cele doua personaje principale, deci sa nu credeti ca daca Serin este ranita, Kyuk va sarii sau va plange sau se va saruta.
Pe de alta parte, povestea se concentreaza la capacitatile a le lui Jae Kyuk, de a trezi puterea Depore.

Beneficiul acestui manga este ca nu va veti plitisi deloc si va veti bucura cu siguranta de el. Deci !! aveti incredere in mine ! . (urasc cuvantul 'deci' dar suna bine )

Asa ca recomand celor care vor o manga cu fantezie, plus cititio noaptea ca face bine la somn si sigur o sa visati bine. (astept coment sa vad ce ati visat)

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri