Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Forever Honey

Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Shoujo
Authors: Kanno, Aya (Story & Art)
Serialization: Hakusensha Ladies Comics

Acest oneshot a trecut prin mai multe lovituri si cum era obosit si cat pe ce sa cada in prapastie, a primiti binecuvantari de la cer si paman.
Poveste se invarte in jurul unei relati dintre un tata si fica. Este un manga scurt, cu un flux de narative netede remarcabile, fara a fi previzibile. Povestea incepe cu cosmarul unui fotograf pe nume Ozuka Keita, unde fica lui Honey nu se mai scoala - era moarta. Dupa trezirea din vis, el se duce la fica-sa si incepe prin a se miorcaii. Nu va dau prea multe detali despre poveste pentru ca nu face bine, dar va spun ca cosmarul lui Keita este real.

Desenul si modelele sant placute pentru al treilea ochi si capteaza personalitatiile prin ilustrarea lor. Honey pare atat de cute si adorabila, iar impreuna cu tatal ei, creaza o familie unita. Ca bonus suplimentar, mangaka nu face nicio dezordine in creatie, deoarece expresiile faciale ale personajelor, sant mai mult decat suficiente in afisarea emotiilor de scena.
In ciuda ca aceasta manga scurta are 42 de pagini si iti ia cam cateva minute sa o citesti pe toata, pot spune ca impactul acesteia este mai mare decat un manga lung. Pot sa mai spun ca nu ar mai trebui nici un volum pentru ca ar putea strica definitiv manga si mai ales incheierea acestui manga este OK, indiferent ca te duce pe culmile ruinei si te face sa dai drumu la cateva picaturi de lacrimi.

Recomandarea o fac cu dragoste pentru persoanele care au doar un parinte. Si in cazul in care doriti s-al downloadati il puteti gasi aici .

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri