Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Otoyomegatari

Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: October 2009 to
Genres: Drama, Historical, Romance, Seinen
Authors: Mori, Kaoru (Story & Art)
Serialization: Fellows!

Cunoscut si cu numele de "Povestea Miresei", aceasta manga descrie chiar povestea a unui personaj feminin , care arata foarte bine. As mai putea spune si pot spune ca e o manga foarte normala.

Actiunea se desfasoara intre Asia si Europa inainte de timpurile moderne. Povestea incepe cu Amira, o femeie tare frumoasa, calificata in tirul cu arcul. Ea este trimisa sa se casatoreasca cu Karluk, un baiat din alt sat (alt clan), care este mai tanar cu opt ani decat ea.

As mai dori sa precizez ca este o manga care te orbeste, in sensul ca pare mai mult o arta decat o manga oarecare. Nu stiu cum a reusit autorul, dar se poate vedea ca a pus suflet in creatie.
O-sa ramaneti uimiti de imbracamintele pe care le poarta personajele. Sant niste imbracaminte traditionale, deci este vorba de normanzi.

In primul volum o sa intalniti comportamentul intre cei doi tineri casatoriti, adica Ayhan Karluk si Hergal Amira, indiferent de diferenta dintre ei este de 8 ani.
Toate bune si frumoase pana cand, pe la sfarsitul volumului unu, va incepe o nou actiune.
Parinti lui Amira doreste sa se intoarca acasa, ca sa se casatoreasca cu alcineva, incalcand asfel o lege nescrisa in traditia lor (si la noi) "O femeie maritata, nu mai are voie sa se casatoreasca".

In volumul doi, vom vedea ca parintii ei incearca sa o rapeasca, dar nu reuseste...

Am o dejamagire fata de aceasta manga, dar sa nu credeti ca e vorba despre actiune sau personaj, ci este vorba despre publicarea ei (NU E TERMINATA !! ).
Deci nu prea stiu unde se indreapta actiunea.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri