Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Bambi

Information
Type: Manhwa
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Comedy, Historical, Romance, Shoujo
Authors: Park, Young Ha (Story)
Serialization: None

Pacat de acesta manga, cauza fiind : unu este scanata naspa si stau ca fraierul sa se incarce. Al doilea motiv nu prea am avut rabdare sa o citesc cum trebuie, astfel incat, am inteles putin.

Deci, o sa va descriu cat de cat, indiferent ca este o manhwa de 87 de pagini.

Rezumatul acestui manga este amplasat in epoca clasica a istoriei coreene, unde o tanara domnita incapatanata se trezeste in mijlocul pustietatii...si ca sa fie povestea mai 'frumoasa', tanara noastra nu isi poate aminti un singur lucru - numele ei.
Pe langa faptul ca era sa-si piarda viata intr-un iaz, fiind salvata de un tanar aratos (cu palosulmana din pene) si cu parul blond.

Desi isi pierduse amintirile, tanara noastra il roaga sa i-se puna un nume. Cu o fata care exprima emotiile amestecate de tristete, remuscari si de speranta, el va alege numele de Bambi. Imediat, Bambi se simte ca si cum ea a recastigat o parte din ea, in special modul in care tanarul ii spune numele... simtind aproape ca l-ar cunoaste din copilarie.

Trecem la grafica repejor si as putea spune ca pare cam ingramadita, adica prea multe scene, dar pus la in loc cu peisajele si arta personajelor shimba putin gandirea. Dar o shimba dinou in rau prin grabirea lucrurilor din poveste.

Si mai trebuie sa specific sa nu cumva sa confundati acest manga cu alt manga cu acelasi nume.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri