Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Mohiro Kitoh's Short Stories

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 7
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Drama, Seinen
Authors: Kitoh, Mohiro (Story & Art)
Serialization: None

Pe langa faptul ca ultimile trei articole a fost dezastroase, am decis sa aleg o alta colectie de povesti scurte a le lui Mohiro Kitoh, cunoscut ca creatorul al lui "Bokurano". Unele povesti au elemente supranaturale in timp ce altele nu, dar toate au ca baza, sai invete pe tineri despre neobisnuitele chesti din lume care se invartesc in jurul lor (ce fraza frate).

Multe din lucrarile lui Kitoh sant la fel de ingrijoratoare si deprimante, dar Zansho este o exceptie. Cele sapte povestiri prezentate in aceasta colectie combina temele cum ar fi regretul si pierderea, cu perspectiva amaruie.

Voi explica cat de cat fiecare poveste in detaliu si in cazul in care rasfoiti virtual, veti observa tristetea:
Zansho - Summer Heat : este o poveste in care mortii nu pot dormi linistiti pana nu isi indeplinesc misiunea. Asa e si in aceasta poveste, unde Aki, o tanara care a fost omorata intr-un accident, isi face aparitia in camera fratelui ei. Big brothe-rul nu pare surprins stiind ca este o simpla fantoma si accepta fara sa creada ca poate are halucinatie sau poate a inebunit de dorul ei.
Misiunea fetei este sa-i dea o scrisoare de la Tajima, fata pe care o considera cute.

The Girl on the Pole at the Intersection on 3rd Street : este vorba despre Hideto Inu, care se trezeste fara sa si aduca aminte ce a patit si sta in fiecare zi pe un stalp de electricitate, observand diverse lucuri. Plitisit si cu picioarele in sus, isi da seama ca este vazuta de fata pe numele Sumiko Kouda. Sumiko incearca din rasputeri sal ajute sa-si aminteasca de ce se afla Hideto acolo.

Bringing Flowers to Kasei Inn : este complicata aceasta poveste pentru ca nu anticipezi cand incepe si unde se sfarseste. Este vorba despre reuniunea unor colegi de clasa si primirea unui telefon de la Kyouji o buna prietena de generala pe nume Shinako, care ii aduce aminte de un pact....

Soiled, Beautiful : reda povestea unei fete care nu isi exprima sentimentele dupa ce tatal ei sa sinucis. Dupa moartea lui toti colegii din clasa isi batea joc de ea, din cauza ca facea parte din alta clasa sociala...

A & R : povestea este spusa de Raku, un tanar care era indragostit de Akino, fiind o simpla colega. Desigur exista si o intamplare pe care Raku ne povesteste...acea intamplare fiind un accident in care sant implicati si cei doi.
Din acel moment viata celor doi se vor schimba. Raku va renunta la motocicleta, plus va avea probleme la scoala, iar Akino va cumpara peste cativa ani motocicleta lui Raku...

Papa's Song : aceasta poveste se invarte in jurul obiceiul japonez numit "Satogaeri shussan" referindu-se la o sotie gravida care viziteaza domiciliu parintii ramanand acolo pentru a avea copii. In acest fel, ea primeste ajutor de la mama ei, care va avea grija de copilul nou-nascut si de ea.

Pochi's Place : pai o singura fraza as putea spun aici "Ceea ce uram o sa indragim"

Personajele prezentate in aceste relatari sant oameni foarte buni dar cu defecte umane, indiferent ca se aseamana din poveste in poveste. Kitoh face o treaba excelenta la scrierea personalitatii realiste si reuseste sa-i lege intr-o naratiune foarte puternica pentru a face citirea satisfacatoare, indiferent de durata scurta a fiecarui capitol.

Arta difera de la poveste la poveste, poate din faptul ca se vede o evolutie.

Recomandat pentru orice fan manga, in special pentru cei care iubisc Bokurano.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri