Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

K no Souretsu

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 22
Status: Finished
Published: 1994
Genres: Mystery, Drama, Psychological
Authors: Kusumoto, Maki (Story & Art)
Serialization: None

K no Souretsu...este.....un.....dezastruuuu !!.
Daca va pasa de grafica va sfatuiesc sa nu-l rasfoiti, iar daca va pasa de spusele din acest manga va sfatuiesc sa-l cititi.

Povestea acestui manga naspa incepe cam asa ceva... un persoanaj colectioneaza morkwall si moartea lui K.

Cred ca nu ati inteles nimic. Pai sa dezvoltam putin, indiferent ca este o poveste stranie. Dupa mormantarea lui K, isi face aparitia un nou personaj numit Mikaya, care se va muta in apartamentul decedatului. El este foarte curios despre moartea lui K, deoarece in mod ciudat nimeni nu stie sau nu a gasit cadavrul mortului, plus unde oare s-ar putea afla corpul lui K si cine l-a ucis.

Deci K nu se afla in scriu.

Obsedat dupa moartea lui K, Mikaya incepe sa adune bucati de informatii de la chiriasii care se afla in aceasi cladire unde a murit dl K.

Personajele avea obiceiuri extrem de brutale si scriitorul cea mai mare parte le recunoaste prin numarul camera lor. Exista sapte personaje active dar in total sant noua:
-The Morkwall Collector care colecteaza morkwall din celalate camere. Morkwall sant melci de pereti, care dau locului o impresi a mortii.
-Mikaya cel care sa mutat in camera lui K
-The Deceitful Girl o femeie frumoasa tanara care se considera iubita lui K.
-Uozumi un om ciudat, care poarta ochelari tot timpul si ii place sa faca baie. Impreuna cu colector morkwall gaseste corpul lui K.
-The Dollmaker o femeie bruneta care face papusi si care iese rar din camera ei. Ea are o papusa fara chip, iar Mikaya este convins ca este trupul lui K.
-The Butcher Un om bine imbracat, care merge in jurul cladirii cerandu-le oamenilor comenzi referitoare la carne si le ofera un ou de rata gratuit.
-Wanibuchi un inginer batran, paranoic. El se imbraca ca un preot, pentru inmormantarea lui K
-G un gradinar fara nume, care locuieste vizavi de cladirea apartamentului lui K si care intotdeauna se crede prea urat pentru atentiea lui K. G iubeste poezia lui K si detine toate operele publicate.
-K decedatul misterios

Sincer sa fiu la acesta manga, ma atras mai mult titlul, dar arta putin gotica o face simpla si urata, si daca luam in considerare numai scrisul acest manga se poate considera un roman politist.
Este destul de plictisitor la inceput si greu de inteles, dar ciudatele personaje o face un pic mai interesant. Cea mai buna parte este atunci cand toata lumea stie ca K este mort, desi cadavrul nu a fost gasit. In cele din urma, veti fi lasati in intrebarea: "ce dracu este un morkwall?" iar raspunsul se gaseste in imagini.

Deci, cine este cel care la ucis pe K ? De ce la ucis pe K ? Unde este cadavrul lui K ?

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri