Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Tayu Tayu

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 10
Status: Finished
Published: 2008
Genres: Comedy, Ecchi, Hentai, Romance, Harem
Authors: Yamatogawa (Story & Art)
Serialization: Comic Tenma

Tayu Tayu este un h-manga romanticomic, care incepe frumos, cu o stare de pasiune bine prevazute, dar apoi aspectul harem da lovituri sub centura, rezultand in unele scenarii foarte ilogice ... chiar si pentru un h-manga.

La fel ca in mai multe lucrari a lui Yamatogawa, povestea incepe interesant, insa, de data aceasta ne sant aduse intr-un decor rural normal. Reiji Tokiwa este un adolescent tipic care a fost fortat sa se mute inapoi in casa de la tara, din cauza unor circumstante familiale. Acolo el se intalneste cu vechi prieteni din copilarie surorile Amane, Midori & Shiho si mai tarziu va incepe o relatia, sau ceva de-a lungul acestor linii (parca nu ati sti). De la bun inceput aceast h-manga are o poveste progresiva, care implica o relatia deosebita alui Reiji cu surorile. Este adevarata si dezamagitoare ca povestea nu poate sa ramana la acest nivel, ci povestea devine doar o mizerie aleatoare de indata ce devine un harem (pai daca e hentai).

Fiind este un harem, exista desigur o gramada de personaje, dar singurele remarcate sant Reiji, Midori si Shiho. Asa cum am mentionat inainte, Reiji este un baiat tipic, care actioneaza in modul in care un adolescent tinde sa reactioneze in astfel de situatii, desi el este un pic pushover, rezulta in unele momente cam absurd (pai asa santem noi)sex, sex, sex). Apoi, exista Midori si Shiho care sant woaw in spiritul lor de personalitate, dar vor fi in curand umbrite de tezaurul de fete ciume (adica unele mai sexy) prin a doua jumatate a povesti.

Opera de arta ma cam intriga, deoarece aceasta are un stil de arta marca Yamatogawa. Caracterul sau avand o multime de detalii puse in caracteristicile personajului, insa exista, un pic de incoerenta in momentele de comedie.

Tayu Tayu a reusit sa-mi atraga atentia cu ajutorul celor de la fuckoff-subs, cu toate ca este un triunghi amoros destul de ciudat. Poveste de dragoste a fost bine manipulate in unele capitole si comedia a fost pura din reactiile personajului absurd la un moment prost.

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri