Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Evil Heart

Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 34
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Drama, Martial Arts
Authors: Taketomi, Tomo (Story & Art)
Serialization: Young Jump

In general imi plac manga-urile cu magie si puteri nemaivazute. Dar mai imi plac si cele care se apropie de viata reala.
Si deoarece nu am rabdare pana la terminarea vacantei de iarna, m-am gandit sa va mai pun un articol.

Este vorba despre frica si furie. Iar, atunci cand furia invinge nu se mai poate opri din necazuri.

Evil Heart ne vorbeste despre violenta in familie si cum sufera copii dupa ce unul din parinte ajunge in puscarie. Ne vorbeste despre Umeo, un baiat care nu isi mai poate stapanii furia si sora lui mai mare Machiko, fiind singura care il puate opri.
Totul se va schimba atunci cand Umeo va pasii intr-o sala de aikido, fiind fascinat de modul in care o persoana feminina poate invinge un barbat.

Problema este ca nu puteti intelege povestea citind numai acest articol retardat. Furia personajului principal este necontrolabila. De ce ? Pai simplu; fratele sau mai mare e devina. (cititi manga)
Atentie ! Nu se intelege daca este frate sau taica-su (este anuntat jargonul "bro") dar varsta este aproape de maica-sa lui Umeo.

Sa recapitulam ! Umeo Masaki este un copil problema, un luptator, el traieste fara parinti, impreuna cu sora lui mai mare. La inceputul scoalii, Umeo va descoperii sala de Aikido iar inima lui se va deschide.

Shigeru, fratele mai mare a lui Ume se va intoarce brusc acasa... Ume, intre timp, inca mai vrea sa devina mult mai puternic in scopul de as proteja familia. Dupa ce renunta la aikido, el va calca pe urmele fratelui sau, alegandu-si pentru un mic moment - violenta.

Grafica, scenele si personajele sant bine prezentate.

Asa ca daca nu ai chef de iesit afara cauta acest manga !

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri