Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Shirahime-Syo

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Finished
Published: 10 June 1992
Genres: Drama, Supernatural
Authors: CLAMP (Story & Art), Ohkawa, Nanase (Story)
Serialization: None

Legenda spune ca, atunci cand ninge, inseamna ca zeita zapezi plange. Shirahime-Syo este o colectie de povesti scurte, conectate prin mitul zapazii - lacrimile zeitei. Manga mai este si un tribur oferit de CLAMP pentru povestirile traditionale japoneze.

Povestea nu va spun deoarece este prea frumoasa si dramatica pentru a face un spoiler. Fiecare capitol contine o alta poveste si fiecare dintre ele ofera un alt sentiment. Deci este un pic cam greu de rata, dar fiecare poveste este foarte special, iar daca o veti citit o sa izbugniti in plans.

Arta este pentru mine mai mult un artbook decat un manga real. Nu pot sa spun ca nu e uimitoare - e OK. Toate personajele sant frumose, studios trase, precum si fundaluri. Exista chiar si cateva pagini colorate, care sant, de asemenea, uimitoare.

Personajele din poveste sant prea scurte pentru a le cunoaste mai bine personalitatea, dar personalitatea lor si modul in care actioneaza sant realiste, asa ca - no comment.

Ma miscat sentimenta lectura Shirahime-Syo, pe langa faptul ca a fost scurta - cea mai mare parte din cauza desenelor frumoase, dar si povestile, chiar daca ele sant triste.

Pot recomanda Shirahime-Syo tuturor fanilor de cultura japoneza, in special yuki-Onna, fantoma / zeita de zapezi.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri