Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hekikai no AiON

Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 28
Status: Publishing
Published: Aug 10, 2008 to ?
Genres: Demons, Mystery, Fantasy
Authors: Kagesaki, Yuna (Story & Art)
Serialization: Dragon Age

Ma asteptam la mai multa magie din partea acestui manga. Imi cer scuze in avans deoarece nu cred ca va fi articol interesant sau mai bine zis o revizuire bun. Dar sant sigur ca va fi un manga care o sa va atraga putin atentia.

Mai intai de toate, povestea este despre fata principala, Miyazaki (sau Seine) care incearca sa-si razbune tutorele care a fost ucis de sirene. Pe langa aceasta razbunare, ea mai are o misiune - distrugerea "mushi" (bug-uri care preiau gandurile cuiva de dorintele sirenelor)- si pentru a scoate mushi ea trebuie sa moara cel putin o data, ceea ce inseamna ca e... nemuritore.

Povestea pana acum este mare iar dezvoltarea ei se intampla intr-un ritm bun pe care oricine poate intelege.

Asa ca story-ul incepe dupa ce ambii parinti a lui Tsugawa Tatsuya au murit intr-un accident, iar taica-su ii va lasa un mesaj "Tsugawa family's man must be a man of great vessel". Dar Tatsuya nu este increzator ca poate indeplini dorinta tatalui sau.
Intr-o zi, o va intalni pe Seine Miyazaki, o fata ciudata care pare sa se bucure de a fi "chinuita". Tatsuya crede ca o poate ajuta, chiar daca prietenii lui o vad ca pe un o perversa masochista.

Deci, din unghiul meu care e stramb, spune ca AiON se concentreaza pe relatia dintre Tatsuya Tsugawa, orfanul care sta sa mosteneasca o avere de la parintii sai recent decedat, si Seine, o colega ciudata. Cand Tatsuya decide sa intervina, el este socat de raspunsul Senei: "Fiind lovit si lovit de catre altii devine pentru mine o excitatie" (OMG ! ati inteles, de ce e interesanta).
In curand Tatsuya afla motivul comportamentului ei ciudat: Seine este, de fapt, o fiinta nemuritoare care poate tolera abuzuri fizice extreme in lupta impotriva dusmanilor ei.

Desi povestea are potential, ea este neinspirata. Drama personala a lui Tatsuya este manipulata intr-un mod superficial ca sa uitam de 'parintii lui', care tocmai au murit.

Arta va va aminti de Karin (cred ca este acelas artist), care este destul de bun - opinia mea.

Dezvoltarea de caractere merge in ritm bun. Mai ales dupa ce au fost preluate.

In general, mi-a placut seria pana acum.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri