Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Tokyo Babylon

Information
Type: Manga
Volumes: 7
Chapters: 18
Status: Finished
Published: 1990 to 1993
Genres: Drama, Fantasy, Shoujo, Shounen Ai, Supernatural
Authors: CLAMP (Story & Art), Ohkawa, Nanase (Story)
Serialization: Wings

Tokyo Babylon (东京 Tokyo Babiron ) este unul dintre primele manga produs de grupul Clamp. Seria urmareste pe Subaru Sumeragi , seful clanului Sumeragi si sora lui Hokuto care au misiunea de a proteja Tokyo de pericole supranaturale.

In 1992, Tokyo Babylon a fost adaptat in doua parti originale de animatie, serie regizat de Koichi Chigira , cu personaje de desene Kumiko Takahashi . Iar in 21 august 1993 a fost lansat un live-action de lung metraj, Tokyo Babilonul 1999. Versiunea in limba engleza a manga este distribuit de Tokyopop . OVA sant distribuite de catre U.S. Manga Corps si Manga Entertainment pentru Australia, Marea Britanie si Franta. Tokyo Babilonul a fost doar lansat pe VHS in Australia si Marea Britanie.

Povestea este spusa intr-o serie de subpovesti, publicate lunar sau ca 2-3 volume. Ea nu pare cine stie ce, dar e captivanta si mai ales devi dependenta de ea incepand de la primul volum. Desigur exista o multime de povesti care se ocupa cu astfel de lucruri supranaturale intalnite in Tokyo Babylon, dar nu sant facute de grupul CLAMP . In afara de divertisment, terenul este destul de intuneric, si spre sfarsit nu este mai mult decat o senzatie angoasa. Vazand modul in care lucrurile se dezvolta in cele sapte volume, care a fost destul de greu pentru mine, deoarece felul in care Clamp o explica este foarte complex. Chiar trebuie sa-l cititi pentru a intelege ceea ce spun !

Povestea vorbeste depre personajul principal Subaru Sumeragi , in varsta de 16 ani, care este un magician foarte puternic si mai ales al treisprezecelea cap al clanului de onmyoji din Japonia, care a servit imparatul de secole. Ca atare, el este chemat pentru rezolva diverse mistere oculte. Aceste evenimente sant aratate in majoritatea capitolelor. El traieste in Tokyo cu Hokuto sora lui, o fata exuberanta ale caror ocupatii sant sefi design vestimentar excentrici.
Si o observatie, schimbare radicala a lui Subaru dupa moartea lui Hokuto, care se maturizeaza instantaneu si devine cel pe care il stim in X. Renunta si la hainele ciudate create de Hokuto si se apuca si de fumat! Oricum, asa ca o observatie, CLAMP au reusit in aceasta manga sa creeze unul dintre cele mai pure personaje masculine, e vorba de Subaru.

Personajele sant cam feminine, sau probabil mi-se pare. Ele sant profunde, credibile, emotionale, si foarte complexe. Vazand relatiile dintre Subaru si Hokuto este foarte caracteristic gemenilor (pai da) si ma bucurat cu adevarat vazand legatura lor puternica si protectiva. A fost, de asemenea, o bucurie sa ma uit la modul in care Seishirou si Subaru pare a fi o poveste de dragoste aparent nevinovata.

Subaru Sumeragi (皇昴 Sumeragi Subaru) este al 13 lea capetenie al clanului Sumeragi, o familie de onmyōji . El tinde sa fie timid, dar este extrem de bun la suflet. El poarta in mod constant manusile avand motive cunoscute doar de bunica lui.

Hokuto Sumeragi (皇北 Sumeragi Hokuto) este sora geamana a lui Subaru. Ea este isteta, indrazneta si impulsiva, fiind polul opus a lui Subaru, dar nu are cele mai multe dintre abilitatile spirituale ca alui Subaru (avantaj-dezavantaj).

Seishiro Sakurazuka (桜冢星史 Sakurazuka Seishirō) este un medic veterinar care se loveste de fiecare data de Subaru. El este cunoscut ca Sakurazukamori, un ucigas onmyoji.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri