Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Astral Project - Tsuki no Hikari

Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 36
Status: Finished
Published: 2005 to ?
Genres: Drama, Supernatural, Psychological, Seinen
Authors: Marginal (Story), Takeya, Syuji (Art)
Serialization: Comic Beam

Mereu am fost si sant interesat de proiectiea astra. Asa ca am gasit acest manga destul de bun pentru cei care ii tenteaza aceasta chestie.
Este o poveste moderna cu supranatural, facut de autorul care a fost castigatorul premiului Eisner. Daca cineva a citit Old Boy stie ca este vorba despre Garon Tsuchiya ("Marginal" unu din multele pseudonime).

Manga incepe intr-o discoteca moderna cu protagonistul principal, un baiat tanar, cu un nume atractiv - Masahiko, care va primi un apel telefonic, care il va anunta ca sora lui a murit. Cu toate acestea, povestea reala va incepe atunci cand el va asculta un CD gasit in camera surorii sale. Spre surprinderea lui Masahiko, muzica de pe CD provoaca o chestie spirituala, adica o proiectie astrala.

Proiectia astrala este un proces prin care constinta umana paraseste temporar corpul fizic si functioneaza independent in afara acestuia, in timp ce corpul fizic ramane inert si pasiv pe toata durata acesteia.

Din acel moment, el decide sa afle exact ce sa intamplat cu el si ce legatura are intre moartea surorii sale si experienta astrala. E un fel de complot intre o poveste cu detectivi si intamplari paranormale care incep sa se manifeste.

Terenul povestii este bine ales, idiferent ca unul e astral si celalalt e lumea reala. Arta da o tentatie de mister si tensionare, stilul de fapt, reda grafica din anime-ul Night Head Geneza. Invelisul de design pare a fi conceput cu grija, iar la prima vedere pare destul de simplu, dar cand te uiti mai atent poti vedea toate aceste detalii plasate subtile, la fel ca CD-ul.

Ce ma dezamagit a fost ca nu am gasit volumul 2-4 tradus in engleza. Restul a fost ok. Deci lume ! daca va intereseaza sau sa vedeti cum arata o iesire din corp, cititi acest manga (eu am experienta).

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri