Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Angel Ring


Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Pages: 20
Status: Finished
Published: ?
Genres: Doujin, Supernatural
Authors: Hisasi
Serialization: ?

Stiu ca vin sarbatorile, si stiu ca nu am mai postat nimic din zona h-manga. Unii oameni cred ca acest gen numit "hentai" sau "doujin" e dezgustator, dar pentru unii nu este in intregime adevarat ! Hentai-ul este capabil sa te faca sa te simti warm and fuzzy. Intr-un fel e bine. Deci, pentru sesiunea hentai de astazi vom invata sensul termenului "vanilla" (nici eu nu stiam).

What is vanilla?

Pentru a raspunde cat mai simplu, termenul 'vanilla' se aplica la hentai si manga romantice normale. Numarul de acte nu implica NTR (netorare - folosit pentru a defini genul de Eroge (Game Hentai) insemnand si 'cuckold'), nici grup, nici tentacule sau alte chestii ciudate. Se aplica intodeauna numai un baiat si o fata, pentru a obtine o situatiei romantica si eventual, care sa se incadreze in dragoste.

Ce avem in acest oneshot... Pai povestea foarte simpla (doar e redatata in 20 de pagini) in cazul in care un inger cade din cer, direct in fata unui baiat. Ala este in cautarea unei iubite, asa ca ingerul ii va indeplini o dorinta.


Arta este extrem de explicita, si arata bestial de frumoasa. Cred ca daca autorul ar continua povestea, ar deveni cea mai frumoasa romantica manga-h.
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri