Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ichi The Killer

Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 101
Status: Finished
Published: May 1998 to 2001
Genres: Horror, Psychological
Authors: Yamamoto, Hideo (Story & Art)
Serialization: Young Sunday (Weekly)

Am tot auzisem de "Ichi The Killer" sau "Koroshiya 1", "Koroshiya Ichi", dar nu prea m-am interesat de el, pana acum 2 saptamani. Prima impresie a fost ^.^ -> TT.TT' -> -_-' -> O_o' .

Primul lucru pe care trebuia sa mi-l spuna, dupa ce am citit un sfert din Ichi Killer era ceva de genul "Avertizare ba boule". Imaginile utilizate sant atat de grafice si perverse incat vei crede ca ai nimerit intr-o zona de razboi. Multe dintre personaje poseda diferite grade de sadism / masochism, iar implicatiile necenzurate sant destul de deranjante, dar totus fine.
Deci pe scurt am traspirat ca porcu'.

Acum, ca toate acestea au fost spuse, este important sa retineti ca aceasta se datoreaza faptului ca din aceste aspecte povestea Ichi Killer nu are continut de filtrul, ceea ce poate arata cele mai intunecate parti penale. Unii dintre noi prefera sa nu recunoasca ca exista astfel de oameni, dar asta e realitatea .

Povestea incepe pe undeva prin Shinjuku Kabuki-Cho, cel mai mare oras pacatos din Japonia, unde vom vedea doi tipi nebuni. Ichi este un las si un wimp, dar odata ce el incepe sa-i dea lacrimile, se va transforma intr-o arma uman (un fel de dubla personalitate). Cu o mare abilitate de arte martiale si cu o lama ascunsa in cizme. Inamicul lui este Kakihara, un sef Yakuza care este obosit de tot, inclusiv pe el insusi. Numai atunci cand el se strapunge, se taie, se arde se simte ca-n rai (un fel de sadomasochist).
Povestea in sine reda pe Ichi, Kakihara, Ji-Ji si asociatii lor care duc o batalie pshologica fatala, oferindu-va perspectivele lor de evenimentele. Acest lucru permite cititorului sa aiba un anumit nivel de familiaritate cu intriga, desi, refuza intentionat anumite detalii pentru a mentine un nivel de tensiune pentru a echilibra acest lucru. Pana la sfarsitul seriei, exista cateva puncte inexplicabile care ar putea folosi cu adevarat o explicatie corecta si anumite elemente in cazul in care accentul / partea buna este cinstit pe Ichi, dar, nici una din aceste nu are un anumit gen de castig.

Personajele, in general, se simt prescurtate si se joaca si se joaca intre ele... asa ca avem un fel de 'Joker' cu cicatrici simetrice numit Kakihara, pasionat de acutortura, ocazional practicant de schingiuri cu ajutorul carligelor suspendate, insotit in permanenta de o mica armata de sustinatori ce ii calca pe urme (niste prosti).
In partea 'buna' al unghiului avem un criminalul manipulat psihopat, hipnotizat, patologic - Ichi -avand talent in arte martiale si echipat cu tot felul de ciudatenii; kick ass-er ca un motociclist sau ca o testoasa Ninja, arma principala pare a fi o lama extrem de bine ascutita ce-i iese dintr-un 'papuc' cu care decapiteaza, transeaza, macelereste la modul cel mai sadic pe oricine.
Deci avem doua personaje psihopatice.
Ji-Ji e omul care stie sa manipuleze. Astfel el manipuleaza atat pe Ichi cat si pe Kakihara, netinad seama in ce parte se afla. El doreste sa-si termine misiunea si sa devina seful Yakuza din acea zona.

Deci, daca santeti in cautarea unui manga psihologic unic si poate nu ati mancat nimic, adica sa nu va este teama de sadism / masochism, nuditate frontala completa, tortura groteasca si violenta la tot pasul, care merge in teritoriu nejustificat, v-as sugera "Ichi The Killer".

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri