Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Blood Alone

Information
Type: Manga
Volumes: 7
Chapters: 34
Status: Publishing
Published: Feb 2005 to ?
Genres: Mystery, Drama, Romance, Vampire, Supernatural, Seinen
Authors: Takano, Masayuki (Story & Art)
Serialization: Dengeki Daioh (Monthly)

Daca filmul "Twilight" a fost naspa pentru mine si pentru toti fanii vampiroi, "Blood Alone" este de nota zece, fiind mult mai echilibrata. Blood Alone se axeaza pe relatia dintre cei doi, Kuroe si Misaki, dar in acelasi timp si pe scene de lupta.

In eseul sau "Moe: The Cult of the Child", Jason Thompson sustine ca una dintre cele mai extreme aspecte periculoase de 'ME' este modul in care relatia tata-fiica este sentimentalizata. "Moe este o fantezie a adolescentei vazuta prin ochii sovina a barbatului", explica el, "in care fetele adorabile face lucruri adorabil in timp ce traiesc in situatii indoielnice cu barbati adulti.

Blood Alone ofera un exemplu instructiv al acestui fenomen. Povestea se concentreaza pe Misaki, o vampiroaica tanara al carui aspect si varsta mentala este de 11-12 ani. Misaki traieste cu Kuroe, un barbat de 20 si ceva de ani, si care a fost numit in functie sa devina gardianul ei - desi in circumstantele povestii pare a fi iubit.

Kuroe Kurose este un fost vanator de vampiri, avansat ca detectiv privat si cel mai bun scriitor. El traieste intr-un oras modern - Londra -, cu Misaki Minato, o adolescenta care a fost recent transformat intr-un vampir. Investigatiile lui Kuroe conduc adesea la luptele cu vampiri si alte creaturi de natura supranaturala, uneori cu sprijinul Higure - un fel de tatal al vampirilor desi este un copil . Intre timp Misaki se lupta pentru a se impaca cu natura ei vampirica si dragostea ei pentru Kuroe.

Stiu ca am spus putine dar tocmai acum l-am terminat. Deci va recomand Blood Alone, motivul fiind probabil ratingul de 13+, ci nu din cauza violentei, ci pur si simplu subtilitatea de sine.
Povestea este delicata si de cele mai multe probleme sant rezolvate subtil, in ciuda situatiei lolicon, aceasta nu este jucat pana la sfarsit.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri