Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

My Lovely Ghost Kana

Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 22
Status: Finished
Published: Jul 27, 2006 to Oct 27, 2009
Genres: Comedy, Ecchi, Romance, Supernatural
Authors: Tanaka, Yutaka (Story & Art)
Serialization: Doki~!

Fuck ! aceasta manga este asa de 'grea', incat ma chinui sa fac un articol cat de cat bunicel.

Pe langa faptul ca vedem numai sex, sex si iar sex, as putea spune ca pare a fi un hentai. Dar problema este ca nu pare a fi un hentai. Pur si simplu, ma facut sa-mi dea lacrimile, in sensul bunului cuvant. Indiferent ca cei doi tineri fac sex in fiecare zi, ceea ce indica o fericire, dar nu este o fericire orecare ci o fericire trista. Adica ea este o fantoma (adica e moarta) si el este un oarecare om (adica e viu).

In primul volum nu ne indica de ce a murit, dar, ziarele spun ca ea sa sinucis. Din ce cauza, nu stim !?


Acest manga urmareste viata unui tanar pe nume Amano Daikichi, care si-a pierdut recent locul de munca si casa, si a fost obligat sa se mute intr-o cladire abandonata, fiind cunoscut a fi bantuita de fantoma unei fete, care, sa sinucis 10 ani inainte. De fapt, el se simte atat de trist incat se gandeste la o sinucidere. Cu toate acestea, in 'noul' lui apartament, el, o intalneste Kana. O fantoma fata care ii va schimba viziunea sa asupra vietii.

Dupa o noapte de betie el descopera ca este capabil de a atinge fizic pe Kana (plasma). Ei incep o relatie sexuala, si o povestea romantica si o viata noua.

Povestea este spusa la persoana I, mai ales din perspectiva omului, uneori, din perspectiva Kana, si, uneori, din perspective altui personaj din poveste. Manga este foarte simpla, dulce si frumoasa. Nimic prea complicat, nu harem, nici dragoste de prost gust, nici sex curbat, nici excesiv de situatii dramatice sau incomode sau care actioneaza pe o parte a personajelor. Doar modul in care doi oameni traiesc impreuna in fiecare zi impreuna cu dragostea lor inocente. Aproape fiecare capitol are propria poveste scurta .


Este Ecchii, asa ca ce?

Un punct despre acest manga este anuntat de toata lumea: este ecchii !!, cu unele scene de sex (dar nu e explicit sau hardcore) acestea sant executate cu gratie, in care se imbina perfect cu dragostea.
Primele reactii vazute despre acest manga a fost, ca de obicei, nu va alarmati la gandul de ecchi: "LULZ, este o fscking naluca!", dar sincer, eu cred ca fiind pe termen scurt. Da, veti vedea pe Daikichi facand sex cu Kana, dar este portretizat intr-un mod inocent si pur pe care le veti vedea la fel de natural.

Sfarcuri ! sfarcuri ! sfarcuri ! Sfarcuri ! sfarcuri !

Personajele sant destul de decente au fiecare o personalitate care ramane destul de consistente, pe parcursul povestii. Dezvoltarea caracterului de echilibru este prezent si nimic nu pare grabit.

Arta este prea buna, un pic diferit de look-ul mediu. Eu personal mi-a placut, mai ales modul in care este trasa Kana: care arata foarte frumos elaborata, montarea ei pare perfect.

Asa ca daca vreti sa stiti ce se intampla incontinuare - cititi !

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri