Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Amanchu !

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Nov 29, 2008 to ?
Genres: Comedy, School, Slice of Life, Seinen
Authors: Amano, Kozue (Story & Art)
Serialization: Comic Blade

Apa, lichidul care a dat nastere acestei planete plina cu jigodi. Revenim la subiectul nostru, as putea spune ca "Amachu" este o poveste despre prietenie si scufundari.
Nu exista crime, drame (deocamdata), sau sex. Pur si simplu este o poveste fericita si amuzanta.

Hikari Kohinata este o fata vesela de 15 ani, care locuieste in apropiere de ocean si isi petrece o mare parte din timp in scufundari. In prima zi de liceu, ea intalneste un profesor care ii va preda mai tarziu lectiile de scunfundari. Exista, de asemenea, o colega de 16 ani, Futaba, care devine de-a lungul povesti o buna prietena.

Povestea este mult mai frumoasa decat ce o sa speak-uiesc , p'ci.
E aproape timpul pentru vacanta de vara iar vremea devine fierbinte. Hikari, Futaba, Ai si Makoto sant la umbra, pana cand, sant reperati de Katori-sensei. Katori-sensei crede ca elevii ei sant 'verze' , asa ca le spune sa joace Red Light / Green Light - varianta romaneasca se numeste FLOAREA - sub soarele fierbinte.

Ceea ce am spus mai sus este pe la volumul 2. In primul volum veti fi bagati impreuna cu Dotty in lectia de scunfundari.
Katori-sensei o invata pe Futaba cum sa respire in apa, dar dupa cateva incidente, Futaba este pe cale sa renunte, dar Hikari o va convinge sa nu se dea batuta.

Vestea buna este ca avem in sfarsit ceva scunfundari in poveste. Vestea proasta este ca ei se antreneaza intr-o piscina. Capitol in sine merge intr-un mod destul de previzibil, cu blanda Futaba gata sa renunte la doar un pas.

Un lucru ma surprins. Acela fiind despre faptul ca este Hikari si Futaba par a fi membrii acelui club de scufundari. Sincer sa fiu intr-un asemenea club trebuie sa vezi multa lume, dar aici abia vezi 5 persoane, care primesc lectii si utilizarea echipamentelor gratuit (poate sant taxe mici, deci nu neaparat liber). In cazul in care liceul meu ar avea un astfel de club cu siguranta m-as alatura.

Grafica si povestea mi se par dragute si se intelege bine.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri