Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Inu Neko Jump

Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 41
Status: Finished
Published: Sep 8, 2000 to Aug 3, 2002
Genres: Comedy, Romance
Authors: Hattori, Mitsuru (Story & Art)
Serialization: Young Magazine Uppers

Ce prost spunea; "daca fumezi nu o sa mai faci sport"? Cred ca aceasta este o manga care ne reda o noua viziune asupra sportului in sine. Si mai ales ne spune teoria despre alegerea sportului favorit. Exemplu; eu imi doream sa fac arte martiale (judo, karate) pentu a fi un ninja bun. In manga ne arata ca Takahiro Ozu dorea sa devina un saritor in lungime, ca sa ajunga in spatiu.

Inu Neko Jump nu este in primul rand o manga 100% sport. Este o poveste de dragoste, ci o comedie - greu pentru a te scoate din sarite, nu-i asa ? Ei bine, acest manga mi-a facut-o..., incat dupa terminarea ei, am dorit sa ma reapuc de sport.

Povestea a fost decenta - Jumper un pensionar de liceu, merge la facultate unde se intalneste cu o multime de oameni ciudati (echipa pe care el nu vrea sa se alature) si in special o reintalneste, fara sa-si aduca aminte pe fata ciudata, care il va obliga sa sara din nou. Si mai ales sa-l faca sa realizeze dorinta lui in a sarii, chiar daca asta nu e intentia ei.
Este o atingere si e amuzant. Dar nu va va duce in genunchi, in lacrimi sau sa te lase cu un gust amar. Cand sa terminat, sa terminat si vei spune "Asta a fost o manga extraordinara de frumoasa".

Inca de la gimnaziu, Takahiro Ozu a fost renumit in lumea atletismului ca "specialist in saritura in lungime". Dar, dupa ce a pierdut competitia sa finala, in liceu, el a inchis pantofii lui de pista pentru totdeauna. Acum, in colegiu, el se apuca de fumat si are ca dorinta sa duca o viata normala de student si sa-si faca o prietena.
Noriko Watsuki a avut o pasiune pentru Takahiro, deoarece, ea este prima care isi doreste sa se alature echipei.
Yuki Hoguchi (fata cu casti sau Little Kitty), este o eleva de liceu care ii place sa stea la universitate, sustinand ca Takahiro i-a luat virginitatea acum 13 ani in urma, cand era la gradinita. Ea il considera proprietatea ei, si mai ales, ea este o saritoare la fel de buna ca si el.

Arta a fost cu siguranta discutabila. Personal, nu ma deranjeaza. Dar s-ar putea dovedi a fi un turn-off pentru unii oameni. Pentru un singur lucru, este foarte ciudat si multe dintre personaje au aceeasi ochi. Deci, arta poate fi confuz uneori. Peisajul a fost destul de excelent, desi... Caractere mangaka sant scurte si indesate (cu exceptia catorva caractere) and make them all look huggable, mai ales protagonistul, Ozu.

Cum am spus si mai sus, caractere se aseamana intre ele, facandu-te sa te incurci la inceput.
Yuki ii este frica de oameni (prin urmare, poarta casti tot timpul). Un pic nebuna, ea spune ca Ozu i-a furat virginitatea acum treisprezece ani in urma. Atunci cand sant impreuna, ea vorbeste cu el, si devine extrem de gelosa atunci cand alte fete sant cu el.

Dezamagirea acestui manga este sfarsitul brusc care are loc la volumul 5.

In general, as recomanda acest manga pentru cineva care vrea o poveste de dragoste cu o usoara reaprinderea spirituala.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri