Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Innocent Blue

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 9
Status: Finished
Published: Aug 2006 to Jan 2008
Genres: Drama, School, Yaoi
Authors: Yukishiro, Marie (Story), Ogawa, Azumi (Art)
Serialization: Rutile

In primul rand nu confundati acest manga cu h-manga "Innocent Blue" (3 volume). Stiam ca acest manga este un yaoi, dar nu stiam ca o sa-mi placa povestea asa de mult.
Este un manga care are o energie realista, indiferent ca personajele noastre sant homosexuale. Chiar am intalnit un cuplu perfect in care partenera era foarte bolnava. Asta inseamna dragostea perfecta, nimic nu va sta in calea dragostei.

Deci povestea incepe cu Mizuhara Kana care locuieste cu varul sau, Shuuya. Kana are o inima slaba, iar Shuuya are grija de el. Insa, Kana se simtea ca o pasare inchisa intr-o cusca, visand la libertate.
O coincidenta va face pe Kana sa se intalneasca cu un student proaspat transfertat - Aoi Rin . S-a indragostit pentru prima oara, iar misteriosul Aoi l-a invatat ce inseamna libertatea. Insa aceasta libertate ii va pune viata in pericol.Dupa ce Rin afla despre boala lui Kana, el decide sa-l faca sa-si doreasca cat mai multa libertate. O va face, iar Kana va suferii, indiferent ca Rin il va iubi incontinuare.

Sincer sa fiu este foarte frumoasa povestea, dar dezamagirea mea cea mai mare este arta acestui manga. Prea simpla pentru o astfel de poveste.

Personajele au rolul lor in scena, dar imi da impresia ca sant prea proaste, iar evolutia lor de personalitate merge cam incet.

Asa ca miau miau...

Un comentariu:

  1. Pf.. nu stiu daca-i de bine sau de rau...
    Da' de cand am citit review-ul asta, m-am apucat de yaoi.

    Deci, merciiiiiii.

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri