Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Vassalord


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 23
Status: Publishing
Published: 2006 to ?
Genres: Action, Comedy, Mystery, Fantasy, Shounen Ai, Vampire, Supernatural
Authors: Chrono, Nanae (Story & Art)
Serialization: Comic Blade Zebel

Din moment ce nimeni nu-mi trimite articole cu genuri yaoi, am decis cu greu, sa citesc un astfel de manga. Vassalord a ajuns sa fie una dintre cele mai OK mari "Shounen Ai" citit vreodata.
Vassalord, este ilustrat de Nanae Chrono, care, de asemenea, a ilustrat Peacemaker Kurogane. Din pacate, este o manga relativ obscur, care este scanlat foarte des, asa ca am reusit sa-l termin, pe langa faptul ca nu sa terminat.
Un singur lucru veti spune despre acest manga " delicios " (vorbesc in numele fetelor sau poate si in numele gay-lor).


Povestea descrie pe vampirii Charles J. Chrishunds (Charley) si Johnny Rayflo care au o relatie ciudata. Charley este un amestec de cyborg-vampir, si mai ales un vanator de vampiri pentru Vatican, in timp ce stapanul sau, Johnny se bucura de un stil de viata playboy. In timp ce Charley combate infractiunile care implica vampiri, Johnny (cunoscut anterior ca Addie inainte de a deveni un vampir) are pofte seducatoare asupra slujitorul lui si incearca sa se ocupe cu problemele din trecutul lui. Johnny ii pasa de Charley (de asemenea, cunoscut sub numele de Cherry sau Chris)

Povestea este foarte rapida, umpluta cu rasturnari de mister si multe altele, si se transforma pana la urma cu distractie pe paine, care va va da impresia ca cineva se joaca cu degetele pe picioarele voastre (doar daca santeti fete). Exista o valoare justa de scene sangeroase dezmembrare (doar un avertisment), dar si scenele de prezentarea a relatie de dragoste-ura dintre Johnny si Charley. De asemenea, exista, un strop de umor aruncat pe acolo, care este intotdeauna comica.


Rata manga fiind de 16+ deoarece are o usoara violenta matura, de limbaj, si un pic gore.

Opera de arta este incredibila, imi place ca exista - detaliu. Acesta nu este atat de simplificata insa manga incepe sa se simta ca manga pentru copii, deoarece nu este atat de detaliata. Artistul a reusit de fapt sa gaseasca, un mediu fericit si un stil care sa se potriveasca acelui gen.

Personajele sant unice, iar contrastul lumina 'n intuneric este buna. Caracterele sant bine gandite, dar Johnny este usor enervant pentru ca el este oarecum imatur.
Johnny Rayflo este un vampir, foarte smexy si hot. El este un playboy local, ii place sa-l tachineze atat de mult pe Charley, oferindu-i sange.
Exista si o versiune feminina a lui Rayfelle. As putea spune ca este sora lui.

Pentru ansamblu, relatia dintre vampiri este destul de sexy (spusele din mintea unei fete), imi place teasing, chiar nu exista "tema kindlike" sau harcore nu pentru yaoi.Stiu ca unii oameni nu ar vrea sa citeasca Vassalord deoarece are o teama asupra genului shounen-ai (ca de exemplu eu), dar fiindca sant baiat as putea spune ca merita sa te autosacrifici macar pentru arta.
Vassalord nu este doar despre sex (de fapt, povestea de dragoste dintre Johnny si Charley este doar implicita). Nu ma intelegeti gresit; nu iubesc yaoi / shounen-ai la fel de mult ca fetele, dar, uneori, unele serii sant prea interesante fata de unele care "Hai sa facem sex in fiecare capitol!".

Deci, daca esti fata sau gay nu ezita ! Citeste-l! Citeste-l ACUM!

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri