Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hikari


Information

Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 20
Status: Finished
Published: 2004 to 2006
Genres: Action, Mystery, Shoujo, Supernatural, Psychological
Authors: Rinno, Miki (Story & Art)
Serialization: Comic ZERO-SUM

Ce ai face daca ai avea o putere supranaturala ?

Povestea ar fi fost interesanta, daca inceputul nu era asa lenta, partea de mijloc a fost prea murdar, iar la stanga se incheie... prea multa imaginatie. Bun pentru o adrenalina, cred ca s-ar potrivi.


Deci avem trei elevi care traiesc o viata normala, pana cand, intr-un mod echitabil, incep sa aiba dureri de stomac intensa, facandu-se aparatia cate un simbol la fiecare dintre ei. Acele simboluri astrologice le va da puteri supranaturale, precum si 'inamici' care vin sa-i omoare.


Majoritatea personajelor incep sa-si dezvolte puteri similare, transformandu-se povestea, intr-o batalie sangeroasa precum Battle Royal.
Terenul de joaca fiind doar un oras in care oamenii nevinovati vor fi prinsi la mijlocul celor doua tabere.

Printre alte teme, manga pune intrebarea "When is it alright to kill?", astfel incat santem aruncati in adancul intuneric a psihicului uman.

Personajele imi par cunoscute, parca ar fi fost personajele din "Special A". Arta si actiunea e destul de buna, si cum am spus mai sus va tine bine in scaun.

Dezavantajul acestui manga, ar fi... netul nu dispune de el, sau poate din cauza ca nimeni nu prea a dat atentie aceastui manga. Dar daca santeti cuminti si postati pe aici (cere si ti-se va da !) as putea dispune de acest manga (in japoneza).Asa ca miau miau....

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri