Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kurosagi Corpse Delivery Service

Information
Type: Manga
Volumes: 15
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Jul 19, 2006 to ?
Genres: Comedy, Mystery, Drama, Horror, Supernatural, Seinen
Authors: Otsuka, Eiji (Story), Yamazaki, Housui (Art)
Serialization: Young Ace

Salutare ! Azi va prezint una din primele mele manga, cumparate (MangaShop) la prima editie de conventie - Nijikon.
Dar DreamsKeeper de ce ai scris tocmai acum articolul ? Pai raspunsul este simplu, l-am scris deoarece tocmai acum mi-am amintit de el.

Este o manga cu o comedie neagra as putea spune, avand un gen incredibila de frumoasa... recunoscca e ciudata. Daca stau sa ma gandesc, cred ca ar fi cea mai buna investitie - o sa-mi deschid o firma de genul asta -_-' .

Your body is their business!

Unul dintre cele mai simple moduri de a atrage atentia noului cititor, cand vine vorba de "Urasc manga e mai misto anime-ul" avand un invelis de design bun.

Povestea incepe cu cinci tineri studenti la o Universitate Budista, ocupandu-se in gasirea unui loc de munca prentru abilitatile lor ciudate.

Asa ca ei stiu cat de greu e sa gasesti un loc de munca, atunci cand esti un amarat de student la o universitate pentru budisti (in cazul vostru cred ca nu). Toate locuri de munca bune - pentru calugarii - sant luate de persoanele cu calificari si cu experienta varsta, si se pare ca nimeni nu vrea un asistent de birou budist in aceste zile.

Serviciul de livrare Kurosagi Corpse este, de obicei structurat in capitole de sine statator, desi unele povesti sant succesive, mai ales volum al doilea, fiind o poveste continua. Incontiunare volumele se modifica mai tarziu, ca urmare a unei schimbari in serializare. Povestile au o sedere de sine statator, dar cu o durata de doua sau trei capitole care au mai putine pagini decat cele de la inceputul seriei. Cele mai multe capitole sant denumite dupa o melodie pop japoneza, cu fiecare capitol intr-un singur volum, de obicei, numite de melodii de la acelasi artist.
Seria este aparent stabilit in zilele moderne, Japonia, cu personajele principale suspendate in jurul valorii de colegiu in apropiere de Tokyo. Personajele principale participa, desi caracterele de calatorie (ma refer la aceleasi personaje) de multe ori se afla in alta parte din cauza locului de munca sau de a-si indeplini dorinta "clientela".

Acesta este modul in care Kuro Karatsu ajuns de acord sa mearga cu un grup de oamenii ciudati, in padure, pentru lipsa altor ocupatii. Ceea ce el nu isi da seama e... toate celelalte patru persoane din grup au abiliti speciale. Makino este un maestru imbalsamator. Competentele oculte a lui Numata este in gasirea cadavrelor. Yata poate canaliza fiintele din alte zone prin papusa de pe mana. Sasaki este un maestru al internetului (un fel de biblioteca umana). Si Kuro ? El poate vorbi cu cei morti atunci cand sufletele lor sant inca blocate in interiorul cadavrelor, incapabile sa se miste spre viata viitoare.

Fiecare volum din manga dispune de un desen structural ale unui organism pe coperta care sant relevante - incepand cu volum 3. Desigur exista si coperta de pe spatele fiecarui volum, avand o descriere a lui Karatsu, Numata, Sasaki, Makino, Yata si Kere Ellis. Cu toate acestea, numai Karatsu primeste o mugshot (poza facuta la arest) pe fiecare volum, in timp ce alte caractere pot aparea din spate, lateral, una dintre caracteristicile lor (maini, ochi, picioare) pot fi prezentate sau pot aparea ca raze-x.Grafica sau opera de arta este extrordinara, si cand e vorba de grafica cadavrelor ea este destul de explicita. Nuditate de avertizare! Fiti constienti de asta doar este pentru 18+, dar acest lucru nu este un manga hentai pentru adulti, deci e non-h. Exista cel putin un mort in fiecare poveste dar e unica si uneori sant goi (un volum are cel putin patru cadavre nud).

Desigur am si critice legat de acest manga dar nu asa de multe... sant minore.
In primul rand o critica care consta in lipsa de dezvoltare a personajului. Adesea, ei par sa se estopeze in fundal ca intriga si, uneori, se simpte ca devin jucatori in propria lor poveste.
A doua critica vine asupra editorului care nu a tradus efectele de sunet kanji (nu prea ma deranjeaza).

Deci pe scurt, daca doriti o manga cu supernatural avand efecte macabre, asta ar fi cea mai buna alegere.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri