Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Lock On !

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 18
Status: Finished
Published: Feb 22, 2010 to Jun 27, 2010
Genres: Comedy, Romance, School, Shounen, Slice of Life
Authors: Tsuchida, Kenta (Story & Art)
Serialization: Shounen Jump (Weekly)

O manga tradus de Shinobi-fansub. Cum spun ei este o manga care are potential;

Acesta manga mi s-a parut ca avea potential, dar totusi, autorul a fost fortat s-o sfarseasca pentru ca nu priza la tinerii japonezi, fiind o manga cu 'romance' si publicata in WSJ alaturi de celelalte serii mari (Bleach, Naruto etc), nu prea a avut sanse sa se dezvolte.

Dupa succesul de oneshot, unii fani asteaptau o serie pentru a face bine, dar au existat anumite lucruri care duceau la anularea prelungiri, incat, sa terminat rapid.

Terenul sa dovedit repetitiv deoarece Sanda pastreaza aceasi chestie de a o urmari pe Niko si de a fi batut de catre ea de fiecare data. Mai tarziu, el scoate unele realizari haioase pentru a face pe Niko sa accepte cea ce trebuie.

Povestea cum spune si in descriere este vorba despre Utsuru Sanada un fotograf profesionist la o varsta de 17 ani, el poate citi exact, cele 3 forme ale oricarei fete, si are puterea de a memora tot ce vede. Plus, el poate contraataca orice atac datorita vederii lui bune - Ochiul diafragma (siafragma, ca diafragma unei aparat foto).
El se va intalni cu Niko Kurihara, protagonista care uraste barbatii crezandu-i pe toti ca fiind perversi (trauma). Este buna in arte martiale si foarte frumoasa.
Pentru a putea s-o fotografieze, Utsuru incearca sa-i dovedeasca "ca nu tot ce zboara se haleste".

Personajele din Lock ON! are o distributie generala cam proasta (nu ma refer la forma lor). Caracterul lui Niko a fost destul de bun. Traumele din copilarie si din prezent au avut o relatie de echilibru.
Deci personajele principale au fost doar oribile si enervante, ma asteptam sa evolueze mult mai mult.

Ideea despre un fotograf adolescent prodigioas cu un plasture pe ochi - care isi propune sa atinga cele mai inalte niveluri de fotografie prin fotografii - este buna.

Nu stiu de ce majoritatea le plac... place, place, place, Bleach, Naruto, One pice care au aceasi poveste incontinu pe langa faptul ca inamicul este mai puternic cu 10 niv decat erou.

Arta e buna si clara, mai ales revigoranta (poate din cauza ca fansubul se pricepe), potrivindu-se unui stil de comedie romantica. Schite caracter, mai ales fetele sant desenate intr-un mod foarte dragut.

Sugestia mea pentru aceasta serie o fac tuturor celor care este interesat de seria WSJ. Acesta va servi drept o experienta de invatare ca modul in care o comedie romantica este un risc mare de timp.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri