Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ubunchu !

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 14
Status: Finished
Published: Nov 25, 2008 - Jun 17, 2013
Genres: Comedy, School
Authors: Seo, Hiroshi (Story & Art)
Serialization: Kantan Ubuntu!
Salutare ! Nu o sa va vina sa credeti ce am gasit. Nici nu-mi trecea prin cerebelul meu stramb asa ceva. Asa ca va ofer manga Ubunchu.
Ce este Ubunchu ? Ubunchu este o manga facuta de fani Ubuntu. Sant foarte sigur ca majoritatea dintre voi nu ati auzit de Ubuntu.
Ubuntu este un sistem de operare bazat pe Linux pentru computerele personale, servere si netbook-uri. Ruda apropiata a sistemului de operare Debian GNU/Linux, Ubuntu se doreste a fi usor de instalat si folosit, des actualizat si neingradit de restrictii legale. Ubuntu este sponsorizat de Canonical Ltd, o companie privata fondata de antreprenorul sud-african Mark Shuttleworth.
Acest lucru poate suna inca un pic neclar pentru multi dintre voi. Permiteti-mi sa va dau cateva exemple de sisteme de operare populare si mai utilizate. Sistem de operare Ubuntu este o bucata de software care permit PC-ului sa functioneze, la fel ca Windows si Macintosh (Mac), dar fata de Ubuntu care e diferit!
Ubuntu este gratuit, dar, de asemenea, gratuit si in libertate. Ce dracu este liber ... la fel ca in libertate ? Ubuntu este liber de a modifica, copia, cota si (re) distribuirea. De fapt, ai voie sa faci aproape tot ce vrei cu Ubuntu... hmm Da, asa cred ?! Deoarece Ubuntu este gratuit open source! Sper ca stii ce este open source, dar da... cred ca unii dintre voi inca nu au auzit de ea. Inainte de Open source este un termen des folosit pentru software-ul. Toate software-ul sant programate in una sau mai multe limbaje de programare sau script-ul numim codul sursa.
Asa ca daca te-ai plictisit, iti sugerez sa citesti sau sa descarci Manga Ubuntu gratuit.
Deci este un MANGA care a fost facut pentru a obtine fanii anime si manga mai aproape de sistemul de operare Ubuntu (Linux). Prin urmare, intriga se in jurul valorii de subiecte, cum ar fi Linux, licente si de comunitate.
Acest lucru poate parea plictisitor, dar de fapt nu este. Perspectiva acestui comic face mai usor de a explica, de exemplu, cu privire la licente.
Din punctul de vedere vizual este un pic uscat, design de personaje "este ceea ce ne putem astepta la acest tip de povestire in cursul de dezvoltare intr-o scoala. Ceea ce il face special este faptul ca este o Indie non-profit de munca.
Actiunea sau terenul se invarte in jurul unui club, prin urmare, este de asteptat sa se ocupe cu lucruri legate de computere. Unele dintre GAG poate fi inteleasa doar de catre persoanele care lucreaza cu Linux.
Lipseste ceva legat de personajele, au nevoie de mai multa greutate pe teren, pentru a fi mai intime, si, nu doar utilizatorii de sisteme de operare.
Asa ca Ubunchu este o manga pentru comunitate, devine din ce in ce mai buna capitol cu capitol. Este placuta, dar are nevoie de ceva mai multe ajustari.
Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri