Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

V for Vendetta

Information Type: Comic book Volumes: 1 Chapters: 10 Status: Publishing Published: March 1982 – May 1989 Genres: Action, Psychological, Myste, Anarchy, Post-apocalyptic, Authors: Alan Moore, David Lloyd (Story & Art) Serialization: Vertigo (DC Comics)
Acum o saptamana a fost Otaku Festival, unde mi-am petrecut timpul pe acolo. A fost destul de frumos dar, nu se compara cu Nijikon. Pe langa faptul ca ma costat 10 parcarea si 12 lei intrarea, mi am dat seama ca nu sant singurul ciudat de pe acolo. M-am intalnit cu un Miau, si am inceput sa facem cumparaturile. Preturile destul de piperate, asa ca am cumparat acest comic book in valoare de 72 lei. Cred ca majoritatea stiu despre ce este vorba in "V for Vendetta" ,in cazul in care unii nu stiu, va voi spune cat de cat despre ce este vorba. Intr-un viitor alternativ in care Germania castiga al doilea razboi mondial si Marea Britanie devine un stat fascist, comic book-ul relateaza povestea unei tinere femei lipsite de maniere numita Evey, care este salvata dintr-o situatie pe viata si pe moarte de catre un personaj mascat cunoscut sub numele de "V". Carismatic si incredibil de bine antrenat in arte martiale dar si ale inselaciunii, V porneste o revolutie detonand doua puncte de reper ale Londrei si preluand controlul asupra antenelor radio, indemnand pe cetateni sa se ridice impotriva tiraniei. In timp ce Evey descopera adevarul despre trecutul misterios al lui V, afla adevarul si despre ea insasi si devine astfel aliatul lui in lupta de a aduce libertatea si dreptatea intr-o societate plina de cruzime si coruptie.
Grafica carti nu e cine stie ce. Toate panourile arata la fel (doar e un comic book). David Lloyd nici macar nu sa chinuit sa faca ceva mai intresant, ceva ce sa se diferentieze de alte comics book-uri. Deci pe scurt - PACAT ! Ce mi-sa parut fabulos a fost conversatiile. Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri