Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Luno


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 6
Status: Finished
Published: Feb 2003
Genres: Mystery, Fantasy, Shounen, Supernatural
Authors: Toume, Kei (Story)
Serialization: Shounen Gangan

Salutare tuturor ! in seara asta va prezint un manga pe care il voi selecta ca fiind un one shot.

Luno este o manga misterioasa, prima data am crezut ca e o poveste cu vampiri (asa parea). Creatorul este Touma Kei si sincer sa fiu nu am citit pana acum nimic de la el.
Deoarece Luno are un singur volum, ea a fost publicat in revista ''Shonen Gangan'' prin anul 2002.

Poveste este amplasata cam ciudat. Spun asta deoarece sant doua locati; o insula departe de un oras mare si cealalta mult mai buna un oras mic european. Deci in acest oras european toata lumea stie pe toata lumea, astfel incat oricine iese este usor de identificat. Protagonistul este un baiat, Tete (ce nume ciudat parca ar fi o musca) sade cu ma-sa si isi pierde timpul rasfoind carti in mica lui biblioteca.


Tete nu vede nici un viitor in orasul sau si este atat de plictisit de monotonie, incat intr-o zi se intalneste cu un strain care traieste sub un pod. El este incantat de baiat, care este de fapt o fata, cu parul lung si ochii negri adanci - Geeta. Geeta spune ca nu poate sta mult timp in oras, deoarece e urmarita din cauza faptului ca parintii sai au fost arheologi, care investigau un clan care resuscita mortii.

Personajele active sant in numar de patru:
Tete care isi petrece zilele in camera lui, dar totul se schimba atunci cand el o intalneste pe Geeta. El se incadreaza in dragoste la prima vedere, cu fata frumoasa si face totul pentru a o ajuta.

Geeta va muri si va fi inviata de Algos, pentru a se razbuna pe cei care ia ucis parintii.


Algos a fost singurul supravietuitor al clanului Moza, si are puterea de a invia pe cei morti. Este un om infricosator cu aspect de mister, dar care este de fapt foarte bun si se ascunde intr-un mare regret al trecutul sau.

Malt spre deosebire de Algos, este persoana destul de rea si o va ucide pe Geeta. Motivul lui si obiectivele de la inceput nu sant foarte clare... dar nu le voi dezvalui...

Cateva ideei negative pentru sfarsit ar fi, ca n-as crede ar fi o poveste foarte potrivita pentru un singur volum - totul pare superficial atunci cand are potential.

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri