Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Wild Adapter


Information

Type: Manga
Volumes: 7
Chapters: 47
Status: Publishing
Published: 2001 to ?
Genres: Action, Comedy, Mystery, Drama, Shounen Ai
Authors: Minekura, Kazuya (Story & Art)
Serialization: Chara

Salutare fetelor ! Azi va prezint o manga shounen-ai, deorece stiu ca va place acest gen. Nu e nimic pervers in ea, doar drama.

In mijlocul anilor 1990 scenele cu Yakuza din Yokohama, adaptate apoi in "W · A," sau "Wild Adapter", devin fierbintii. Ele fiind un drog periculos care lasa amprente utilizatorilor sai, avand astfel un gram de supraomenesc, si apoi organele explodeaza. In urma, cadavrele sant lasate transformandu-se intr-o stare animalica, adica blana si gheare. Doua grupuri puternice Yakuza, Izumokai si Toujougumi, se lupta pentru controlul asupra W · A, iar politia a continua o ancheta peste scenele gory.


Desi initial serializat intr-o revista boy's love (yaoi), continutul manga are un amestec de actiunea seinen si mister, cu teme shonen-ai, incat, nu se poate incadra in oricare categorie. Volumele sant 'alones', fiecare cu propria poveste si o tema care se incadrează intr-un arc larg al parcelei generale.


Povestea in sine o descrie ca tanarul nostru Makoto Kubota ratacit prin viata, nu ia lucrurile prea in serios sau cauta prea adanc in el insusi. Locul de munca ca sef al bandei de tineret a Grupului Izumo, il tine ocupat cu razboaiele Yakuza si asasinate la comanda... Pana in ziua in care a dat peste un medicament ciudat numit bizar Adaptor Wild, care produce efecte secundare - inclusiv moartea. Schimbat pentru totdeauna, Kubota devine incurcat cu un vagabond pe nume Minoru Tokito. Cei doi formeaza o companie putin probabil care ii atrage mai adanc in misterul Adaptor Wild.

Pentru mine este evident ca Kubota si Tokito fac un cuplu bun din orice punct de vedere, dar nu pot sa inteleg de ce oamenii continua dezbaterea despre ei. Niciodata nu poti astepta indicii clare in lucrarile lui Minekura, care e deja stilul ei.In ceea ce priveste continuarea de prefigurare a linii de subiect, se pare ca trecutul lui Tokito va veni in curand la viata de detectiv. Drogul W.A. ramane o enigma pentru cele mai multi dintre noi, cu efectele sale cunoscute, dar nimic altceva. Aceasta lipsa de cunostinte se aplica atat la o majoritate de caractere si a cititorilor, care, impreuna cu adevarurile ramase sant expuse in personajele ei.

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri