Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Wonderful Life with the Elements: The Periodic Table Personified


Information
Type: M-Education
Volumes: 1
Pages: 208 pages
Status: Finished
Published: September 2012
Genres: School, Education
Formats: Print, Ebook, Safari Books Online
Authors: Bunpei Yorifuji (Story & Art)
Serialization: No Starch Press

Acum doua zile, stand pe TPU.ro, am vazut o intrebare pusa de un pusti de 11 ani, care dorea o carte recomandata. Nestiind ce sa-i recomand, i-am oferit o manga istorica "Assassin Story" (o poveste bazeaza pe evenimente care au avut loc in China).
Asa ca azi prezint o 'manga' educativa, care pare mai mult o carte ilustrativa.

Mereu am considerat si consider ca artistii japonezi au ideei bune. Asa ca din mintea stralucita a artistului japonez Bunpei Yorifuji vine "Wonderful Life with the Elemente", un ghid ilustrat sau mai bine zis o carete bazata pe tabelul periodic care va da o noua educatie chimica mai prietenoasa.

Plina de viata, acest comic inspirat dupa 'Tabelul Periodic' ofera fiecare din cele 118 elemente cunoscute cate un personaj unic reprezentat vizual. Fiecare detaliu este semnificativ, de la lungimea barbii unui element pana la hainele de pe el. Veti afla, de asemenea, despre descoperirea fiecarui element, a utilizarii sale comune, precum si alte statistici vitale, cum ar fi, daca pluteste sau explodeaza in apa.Tired of reading the Periodic Table? This book may be just what you are looking for!

Sincer sa fiu la scoala nu eram o persoana cu un IQ mare... Dar daca aparea asa ceva pe vremea aceea (ma refer la aceasta manga), sincer (cu mana pe inima) sa fiu invatam mult mai bine . De obicei, la ora de chimie orice elev de liceu ii vine sa vomita cand aude de tabelul periodic... fiind introduse o lista de orice element prin numarul sau atomic oferind informatii relevante necesare pentru a efectua o mare parte din educatia de baza si...z...z...z....Z...Z !

DreamsKeeper... BOOORRRIIINNNGGGG !!! Bai DK lasa-ne cu aberati si treci dracu direct la subiect !!

OK !Primul capitol analizeaza distributia elementelor in univers, soarele si pamantul. De asemenea, se arata elementele gasite in locuinta in timpul primitiv, cele mai vechi timpuri medievale si contemporane. Capitolul doi prezinta cititorilor diferitele familii in tabelul periodic. Capitolul doi se incheie cu un tabelul periodic superb. Acesta este tabelul periodic regulat, dar in loc de simboluri standard de elemente, se arata oamenii (cei care personifica diferitele elemente).

Capitolul trei este cea mai mare parte a cartii. Ea face profile pentru fiecare element prin enumerarea proprietati sale si informatii despre exploatare si de utilizare. In plus fata de elementele individuale exista doua sectiuni suplimentare pe la sfarsitul capitolului. Primul este intitulat "Element Friends" si descrie grupuri suplimentare de elemente. Al doilea este intitulat "Troublesome Elements" si enumera compusi nocivi si trasaturile lor distructive.Capitolul patru se refera pe rolul de minerale in organism prin listarea gasite in alimentele, functiile lor in organism si simptome in cazul in care unul are prea mult sau prea putin mineral. Capitolul se incheie prin prezentarea ceea ce minerale pot fi gasite intr-un mic dejun japonez si european / american.
Capitolul cinci discuta cererea pentru anumite elemente care ar putea conduce la deficite globale ale acestor elemente.

Asa ca fi istet si invata usor !

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri