Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Buraiden Gai


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 38
Status: Finished
Published: Apr 2000 to Feb 2001
Genres: Action, Drama, Shounen
Authors: Fukumoto, Nobuyuki (Story & Art)
Serialization: Shounen Magazine (Weekly)

Ce inseamna a fi om ?

Un manga extraordinara, pe langa faptul ca arta personajelor este cam bunicica, fata de altele.

Povestea se invarte in jurul lui Kudo Gai, un adolescent de 13 ani (pare mai mult a fi 23) care doreste sa traiasca singur, pe langa faptul ca e singur pe lume. Ceea ce dores sa spun, este ca Kudo doreste sa-si ia viata in dinti. El dispretuieste colegii sai care traiesc prin vointa lor libera, desi sustinuta de catre parinti. In curand, Gai descopera ca el insusi se contrazice deoarece si el la randul lui este sustinut de orfelinat, si de asemenea, incearca sa devina independent.

Desigur, actiunile sale il vor duce la un necaz, in cazul in care acesta este incadrat la crima si este trimis intr-un loc cu o locatie necunoscuta numita "Institutul Uman" (un fel de scoala de corectie).

As da doar din cap si as spune ca este o manga foarte buna atat la arta cat si la poveste, dar design-ul personajelor se aseamana (mai ales gardienii) poate din cauza ca toti gardienii au aceasi mentalitate.

Nu ma asteptam de la aceasta manga sa fie la fel de bun ca anime-ul, in timp ce este un manga shounen, intriga este de fapt mai elaborata - shounen tipic. Chiar daca arta ar putea arata slab (ma refer la personaje), ea nu-si pierde valoarea, cel putin in opinia mea.

Ce as putea spune... aaa da... inceputul povestii mi se parea se misca greu, dar pe parcursul si spre sfarsitul ei imi dau seama ca se misca repede .


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri