Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Genocyber


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Finished
Published: 1992
Genres: Action, Sci-Fi, Seinen
Authors: Takezaki, Tony (Story & Art)
Serialization: None

Sa zicem ca nu sa incadrat in gustul meu de mangavorator. Ma asteptam mai mult de la aceasta manga cu 5 capitole.
Manga este un cyberpunk facut de Tony Takezaki, si ne localizeaza in viitorul apropiat, unde natiunile lumii au inceput sa formeze un nou guvern la nivel mondial.

Povestea incepe prin panica de la Institutul Kuron: un cobai scapat. Si nu orice fel de cobai: este Elaine, o fata de paisprezece ani, inzestrata cu puteri imense.
Tatal ei, profesorul Reed, efectuiaza pe ea o operatiune al carui scop a fost de a marii forta psihica cu cea a unei fisiuni nucleare.
Elaine are o sora geamana, Diana, care rezulta din acelasi experiment. Ambele dezvolta capacitati mentale incredibile, dar Diana este o persoana cu handicap, cu un organism complet robotizat, intrucat Elaine este un copil salbatic, cu sistemul nervos al unui animal. Impreuna, sant cheia descoperirii care ar putea perturba lumea.


Arta din Genocyber a fost notabila ca fiind cu continut controversat a violentei (in acele vremuri iti dai seama). Deobicei sparge regula nescrisa in care nu va arata un copil grav ranit sau ucis, asa cum este dotat cu mai multe victime, fiind brutal dezmembrate si spintecate. Veti mai gasii, asistenti mascate de Dr. Reed sau mai bine spus modificate.

Ce nu imi place in acest manga este redarea povestii. Pur si simplu nu iti dai seama cu se termina. Dar daca doresti sa afli sfarsitul poti cere ajutor anime-ului, care va reda mult mai mult fata de manga.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Aboneaza-te la Miauti Grup

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri