Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Redrum 327


Information
Type: Manhwa
Volumes: 3
Chapters: 18
Status: Finished
Published: 2003 to 2004
Genres: Horror
Authors: Ko, Ya-Seong (Story & Art)
Serialization: None

Cred ca acesta manga are un mic adevar in ea. Adica, daca stau sa ma gandesc asa se intampla de fiecare data.."Un grup de prieteni pleaca in excursie... la intoarcere auzi ca unul a cazut de pe stanca... sau ceva de genul. "

Sapte persoane au pleacat impreuna intr-o mica vacanta la munte. Ei stau intr-o cabana izolata. Scena aceea va deveni o poveste sinistra si disperata dar clasica. Unii dintre aceste persoane se cunosc de ceva timp, inca din copilarie si au o legatura stranie.
Sub aceast furnir de fericire se ascunde ceva, pentru ca ranchiuna mica si erorile comise in anii precedenti incep sa creasca dramatic in liniste perfecta, iar, prietenia devine cat un praf. Doar o mica scanteie transforma un simplu week-end intr-un cosmar teribil, dintr-o memorie care parea ingropata.Titlul - Redrum 327 - sugereaza dezvoltarea lui, amintind de cuvantul "ciudat", facute celebre de "The Shining" (omor - murderess - scris invers), filmele de groaza cele mai renumite, a ramas in istoria cinematografiei.
In acest caz, thriller-ul este mai mult psihologic decat supranatural, iar impulsul trecut este la fel ca pescuitul, pentru ai face sa se ciocneasca unul cu altul, pana la un final dramatic.


Dezvoltarea este destul de special: "vinovat" de ceea ce se intampla este dezvaluit intr-un timp scurt, fara a incearca sa mentina suspansul pe aceasta tema. Mai degraba decat incercarea de a compune incetul cu incetul evenimentele din spatele cabanei, explicand cum se conecteaza elementul nou al grupului de prieteni, pentru membrii de aceeasi istorie.

Din punct de vedere grafic, rezultatul este discret, cu un design frumos si bogat in detalii, care se straduieste sa prezinte o lume ca fiind "reala", in care este posibil, fara sa exagereze ochii mari, fete si elemente iesit din comun, desigur pastrand stilul de vest.

Redrum 327, bazat pe un koreean live-action, este o serie placuta, dar nu uimitoare. Va fi apreciat de catre cei care cauta un thriller psihologic decent, bine conceput si dezvoltat. Defecte prezente, sant ca o lipsa de dezvoltare in prima parte, se fac simtite, dar nu sant in masura sa submineze cadrul de baza a povestii, astfel incat acestea sa poata fi neglijate de cititor.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri