Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kurokami


Information
Type: Manga, Manhwa
Volumes: 16
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: 2004 to ?
Genres: Action, Fantasy, Supernatural, Seinen
Authors: Park, Sung Woo (Art), Im, Dal Young (Story)
Serialization: Young Gangan

Vacanta sa terminat si incepem cu forte noi. Pentru inceput incepem cu sange doar am trecut de Apocalipsa (acest articol a fost scris in 2011).
Cred ca majoritatea stiu de acest anime intitulat Kurokami (Black God), dar nu cunosc versiuna manga care e mult mai placuta decat animeul (cum sa nu...). Oricum cele doua variante se aseamana.

Cred ca ati auzit de zvonul ca pe lumea aceasta exista doua indentitati care se aseamana.


Asa ca povestea ne vorbeste despre o varianta in care in aceasta lume exista trei persoane identice care impart o energie speciala intre ele (desigur in manga mai mult se refera la 2 persoane). De asemenea, există fiinte umane, care sant responsabile cu mentinerea echilibrului Terra, cunoscut sub numele de “Coexistence Equilibrium.” Aceste fiinte poseda capacitatea de a depasi un om normal si sant ascunse in locuri numite “Pure Place”. Acestia sant numiti Terra Keepers.
Povestea se bazeaza pe intalnirea dintre un baiat normal pe nume Keita si o terra gardian numita Kuro.Impreuna, Keita si Kuro vor face un pact in care vor avea mai multa putere. Cititorii afla mai multe despre existenta unor alte lucruri care au loc in lume Kurokami, cum ar fi existenta unor Mototsumitamas, Doppeliners, alter ego, etc... adica o suma de informatii care va vor confunda in abis. Totusi, asa cum manwha (deoarece povestitorul este koreean) merge de-a lungul, cititorii vor castiga cu siguranta un interes in evenimentele care vor avea loc. Adauga si faptul ca exista mai multe lupte de divertisment, ceea ce o sa-ti trezeasca scanteia interesului, si care esti dispus sa vezi ce se va intampla in continuare.Exista, de asemenea, unele ilustratii bune care vin de la personaje, cum ar fi momente intense in Black God. Opera de arta combate, de asemenea, face bine in unele zone, in ciuda faptului ca secventele de actiune poate fi un pic greu de urmat in anumite panouri.

Recomandare nu are rost sa o mai fac...

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri