Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Japanese Preteen SuiteInformation
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 7
Status: Finished
Published: Apr 10, 2010
Genres: Hentai
Authors: Higashiyama, Shou (Story & Art)
Serialization: Comic LO

Aceasta este, fara indoiala, una dintre cele mai interesante lucrari si impresionante h-manga citite vreodata, mai ales ca are genul loli.
DA STIU !! SANT UN PERVERS... care se gandeste la saracutii perversi si perversele care vor gasi aceasta informatie.

Deci, un capitol mare de pornire, care atrage cititorul cu soc. Un punct interesant care stabileste ca aceasta mangaka prezentat ca o nebuna, care trateaza personajele sale ca niste adulti vaccinati.
Aceasta mica serie se imparte in 8 capitole. Ultimul capitol este prezentat ca fiind un artwork.

The Three Question Marks; Nu doresc sa vorbesc despre acest capitol, deoarece cuprinde un hentai in 3.

Leucocyte' Acest capitol m-a atras initial la mangaka. Este un capitol foarte "vanilat" in timp ce sejurului vizual este intens.

Addiction;
A girl does not understand for example whether to be pure; Categoric contine fetiscana cu problemele psihice; e un pervers clar ... dar inca simpatic intr-un mod foarte tulburator.Pooka: Loli / Incest / Vanilie; ca o mina de aur nenorocita. O alta afisare a modului in care..., chiar daca ele sant mai tinere, fetele au puterea in aceasta poveste. Caracterul masculin este mai bine dezvoltat decat in ​​alte capitole, care ar putea afecta aceea tendinta de a favoriza acest capitol atunci cand e nevoie de 'hentai fix'.

Movie; Capitol dragut... daca se poate numi asa... si nu poti. Principalul obiectiv al capitolului este cum Chisato vrea sa continue relatia ei cu Yuuta. Din pacate? se termina in aceasta ilaritate.

The Garden of Earthly Delights; O poveste Mega-. Capitolul ia toate persoanele introduse in seriile de pana acum si le aduce la o vacanta tropicala. Fiecare relatie devine propria sa stralucire si este in general o modalitate foarte buna de a termina seria.

Concluzia ar fi un ohhh... ahhhhhh.. yessss asa cum sa mentionat in poze. Caracterele sant de fapt dezvoltate, arta este..., de fapt realista si nu exista comedie.

Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri