Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Panty & Stocking - dj


Information
Type: Dounjin
Volumes: 4
Chapters: Unknown
Status: Finished
Published: Unknown
Genres: doujin
Authors: TAGRO (Story & Art)
Serialization: Unknown


Nu prea am multe de spus despre asta. Sa nu imi ziceti ca va intereseaza informatii legat de aceasta manga-h, Panty & Stocking hentai ? Serios fratilor, e hentai !!.

Nu are nici o intriga. Bine..., nu prea este un complot. Sant un pic cam ratacit pe aceasta creatie dj.
Deci, pe scurt surorile noastre din Panty & Stocking devin acum in aceasta arta, mai perverse decat in anime.Dar am impresia ca intrebarea voastra despre acest doujing ar fi in felul urmator; "Pai domnule DreamsK care e diferenta dintre un manga-h si acest h-manga" ? Raspunsul ar fi simplu... este mai funny sau mai bine zis mai 'sexyfuntime'.


Pentru ca majoritatea dintre noi ne plac chiloteii si perversiunile, as putea spune ca acest h-manga implica o multime de 'sexyfuntimes', rezultand - sculele. Ea recita chiar si o versiune a perversiunii "O, spiritul rau a nascut un suflet pierdut in uitare".


Rivalitatea de stocare cu sora ei devine o implicare. Deci, nivelul de 'sexyfuntime' se ridica cum se ridica (stiti voi) la un nivel de banana. Iar undeva in amestec exista un scurt voyeur.


Grafica si scenariu-intelept al acestui doujing duce spre bine. A fost fascinant, modul in care sa respectat "originalul", stilul de desen PSG, amestecand-o cu stil tipic Casa Shiwasu. Iar scenariu-intelept, cu un pic de umor, duce spre un extrem de entuziasm.Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri